Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Meg Ryan vyzerá stále horšie: Po pol roku sa objavila na verejnosti a ľudia ju nevedeli spoznať
Zdielať na

Meg Ryan vyzerá stále horšie: Po pol roku sa objavila na verejnosti a ľudia ju nevedeli spoznať

Zdroj: Profimedia

Žiaľ, aj táto obľúbená hviezda romantických komédií sa zaradila medzi hollywoodske celebrity, ktoré sa nedokázali zmieriť so starnutím. Po dlhej dobe sa ukázala v spoločnosti a bol to šok!

Po množstve plastických operácií a skrášľujúcich zákrokoch nezostalo z jej šarmu a typických čŕt takmer nič. Meg Ryan (61) sa posledné roky preto radšej stiahla do ústrania a spoločenským udalostiam sa oblúkom vyhýbala, no tentokrát urobila výnimku, píše pagesix.com.

Paparazzi slávnu herečku zachytili až teraz po dlhých šiestich mesiacoch. Meg prišla podporiť Michaela J. Foxa, bojujúceho s parkinsonom, na premietanie jeho pripravovaného dokumentu Still v New Yorku.  

Meg dlhé roky popierala, že by podstúpila akúkoľvek plastickú operáciu alebo vylepšenie, avšak na najnovších snímkach je už jasné, že so zákrokmi to prehnala a nenávratne tým zmenila svoj vzhľad. Jej tvár bola neprirodzene vyhladená a opuchnutá, čo je pravdepodobne dôkaz, že minimálne na botoxe bola krátko pred tým.  

Profimedia

Na akcii sa Meg usmievala na všetky strany a v štýlovom outfite si ochotne zapózovala s priateľmi. Herečka neustále otázky a reakcie na jej zmenený vzhľad ignoruje a už niekoľkokrát sa vyjadrila, že ju nesmierne obťažuje, že majú ľudia potrebu neustále rozoberať to, ako vyzerá.  

Profimedia.sk

„Ľudia môžu viesť aj oveľa dôležitejšie konverzácie ako o tom, kto ako vyzerá, keď starne. Na debaty o vzhľade, farbe vlasov či šedinách sme si veľmi zvykli. Pritom sú zaujímavé a zábavné tak päť minút, potom je to skrátka o ničom ," povedala Meg Ryan pred časom v rozhovore pre magazín Entertainment Tonight. 

61-ročná herečka tiež povedala, že je dôležitejšie to, čo jeme, čo dýchame a do akého sveta prichádzajú naše deti.  

Je pravda, že herečka vyzerá miestami až strašidelne, no je to jej život, a dôležité je to, že je ona sama so sebou spokojná...  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Page Six (@pagesix)

Súvisiace články

Najčítanejšie