Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Slávna topmodelka vydesila fanúšikov svojim vzhľadom: Na TÝCHTO fotkách ju nespoznáte
Zdielať na

Slávna topmodelka vydesila fanúšikov svojim vzhľadom: Na TÝCHTO fotkách ju nespoznáte

Zdroj: Profimedia

Ikona svetového modelingu bola aj po päťdesiatke v top forme a v tvári akoby ani nestarla, teda minimálne na upravených fotkách. Na aktuálnych paparazzi záberoch totiž vyzerá ako úplne iná osoba!

Naomi Campbell (52) šokovala celý svet, keď sa až v päťdesiatke stala mamičkou. Svoje súkromie si maximálne chránila a milované dievčatko sa rozhodla ukázať svetu až po dlhých deviatich mesiacoch. Najnovšie čokoládová kráska opäť šokovala svojich fanúšikov, no nie pozitívne. Paparazzi zábery odhalili, že v skutočnosti už ani náhodou nie je taká kráska a dokonalá, ako sa prezentuje na sociálnych sieťach a upravených profi fotkách.

Slávna topmodelka sa zúčastnila párty JPMorgan Chase na floridskej Miami Beach a zvolila naozaj štýlový outfit, informuje Daily Mail. Letné biele šaty so zaujímavými detailmi skombinovala s ružovými teniskami a celkový outfit doplnila niekoľkými náramkami a slnečnými okuliarmi. Kým výber oblečenia bol zvolený naozaj skvelo, horšie to už bolo s jej vzhľadom.

Profimedia

Fanúšikovia ju na týchto záberoch jednoducho nevedeli spoznať a niektorí boli dokonca presvedčení, že si ju fotografi na akcii poplietli s niekým iným. Nuž, ak si celebrity upravujú na sociálnych sieťach každú jednu fotografiu, niet sa čomu čudovať! Naomi rozhodne nie je jediná, ktorá vyzerá v skutočnosti úplne inak! Čo poviete, spoznali by ste ju?

Profimedia

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Súvisiace články

Najčítanejšie