Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Konečne ju ukázala celému svetu a prezradila viac: Je dcérka Naomi Campbell adoptovaná?
Zdielať na

Konečne ju ukázala celému svetu a prezradila viac: Je dcérka Naomi Campbell adoptovaná?

Zdroj: Profimedia

V máji minulého roka doslova šokovala celý svet, keď oznámila, že sa stala mamou, no podrobnosti si nechala pre seba. Až teraz sa konečne vytúženou dcérkou pochválila a spravila to naozaj veľkolepo.

Naomi Campbell (51) sa stala mamičkou až v päťdesiatke a keďže súkromie si odjakživa veľmi chránila, ani o tejto veľkej novinke v jej živote takmer nikto nevedel. Paparazzi ju niekoľkokrát odfotili na prechádzke s kočíkom, no dievčatko sa rozhodla ukázať svetu až po dlhých deviatich mesiacoch.

„Na prstoch jednej ruky môžem spočítať, komu som to povedala. Je to najväčším požehnaním, aké si viem predstaviť. Najlepšia vec, ktorú som kedy urobila,“ vyjadrila sa stručne po tom, ako oznámila, že do jej života pribudla milovaná dcérka.

Keďže dcérky sa dočkala až po päťdesiatke a pred jej narodením modelku nebolo vidieť s bruškom, predpokladalo sa, že si ju Naomi adoptovala alebo jej ju vynosila náhradná matka.

„Nie je adoptovaná, je to moje dieťa,“ prezradila stručne v najnovšom rozhovore, viac sa však k téme odmietla vyjadriť, 9-mesačnú dcérku však svetu predstavila naozaj exkluzívne.

S rozkošným dievčatkom sa nechala odfotiť na obálku britského magazínu Vogue a spustila tým hotový ošiaľ. Hoci dcérku neukázala priamo do tváričky, fanúšikovia sú z tohto dokonalého záberu absolútne nadšení a veria, že ju čoskoro prestane skrývať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

„Je to najväčšia radosť, akú som si kedy dokázala predstaviť. Som šťastná, že ju mám,“ povedala Naomi a dodala, že sa aj ona cíti znovu ako dieťa.  "Recitujem riekanky, hrám sa a objavujem, koľko skvelých nových hračiek je na svete! A bábik! Veci, o ktorých som nemohla ani snívať," hovorí šťastná mama a dodáva, že všetko, čo robí, robí iba pre svoju dcérku.  

Ikona svetového modelingu si od narodenia dcérky stráži súkromie ešte viac ako predtým a tak sa ani o jej milostnom živote veľa nevie. V minulosti randila s mnohými známymi a vplyvnými mužmi, momentálne je vraj šťastná po boku amerického priateľa.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa OFIVE TV (@ofivetv)

Súvisiace články

Najčítanejšie