Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Slávna česká speváčka nechce starnúť: Machálková prezradila, čo si už nechala vylepšiť
Zdielať na

Slávna česká speváčka nechce starnúť: Machálková prezradila, čo si už nechala vylepšiť

Zdroj: Profimedia

Vyzerá stále skvele, vo svojom veku je v dokonalej kondícii, no sama priznáva, že to dá už zabrať oveľa viac ako predtým.

55-ročná speváčka Leona Machálková si nechala v minulom roku radikálne skrátiť vlasy, čo ju síce omladilo na počkanie, ale zjavne to pre ňu nebolo dostačujúce. Po plastike nosa, ktorú podstúpila v minulosti, sa teraz priznala k ďalšiemu zákroku, informuje český magazín super.cz.

"Roky utekajú každému, je dobré prijímať to, ale zároveň si dávať výzvy, na niečo sa tešiť a žiť život v radosti," uviedla k vnútornej motivácii, no prezradila aj niečo o svojom vonkajšom výzore. "Vzhľadom na môj vek to už nie je zadarmo. K mojim pravidelným fyzickým aktivitám, ako je pondelkový tenis a utorková joga, som pridala trikrát až štyrikrát týždenne fitko," povedala Machálková. 

Leonu fantasticky omladil aj účes bob, pre ktorý sa rozhodla ešte v minulom roku. "Neľutujem to, aj keď je teraz trochu menej variantov na úpravu vlasov," myslí si. Leona priznala, že pred časom absolvovala aj omladzovací chirurgický zákrok. "Už mám za sebou viečka, len som to nikde neventilovala. Operáciu horných viečok som absolvovala už pred dvoma rokmi. Aj vizážisti mi povedali, že keď nebude tá kožička ležať na riasach, rozjasní to pohľad," prezradila Leona ďalšiu procedúru, ktorá ju výrazne omladila. 

Leonu Machálkovú čaká veľký koncert s množstvom hostí v pražskej Lucerne už 6.mája, tak chce samozrejme vyzerať čo najlepšie a byť v dobrej kondičke. 

"Budem točiť aj videoklip a čaká ma množstvo fotení," povedala pre super.cz. speváčka, ktorá vyzerá naozaj skvelo, čo poviete?

Súvisiace články

Najčítanejšie