Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Machálková prekvapila radikálnou vlasovou premenou: WAU, tento účes jej ubral aspoň 10 rokov!
Zdielať na

Machálková prekvapila radikálnou vlasovou premenou: WAU, tento účes jej ubral aspoň 10 rokov!

Zdroj: Profimedia

S letom prichádza doba skracovania! Tohto hesla sa zrejme drží populárna česká speváčka, pri ktorej by málokto hádal jej skutočný vek!

Leona Machálková oslávi o pár dní už 55 rokov, no s novým účesom pôsobí neuveriteľne sviežo a mladistvo, súhlasíte?

Machálková bola roky verná polodlhým či dlhým vlasom, no teraz podstúpila výraznú zmenu! Pre prichádzajúcu letnú sezónu zvolila krátke mikádo pod uši, pričom blond odtieňu zostala verná. 

Príťažlivá a mimoriadne šik blondínka sa stala doslova ozdobou slávnostného otvárania  Retro múzea v pražskej Kotve, k čomu zvolila aj veľmi trefný outfit v rovnakom duchu.

Profimedia

​Za omladenou a vysmiatou Leonou sa otáčali muži aj ženy. V novom zostrihu pôsobila neskutočne mladistvo a rozdávala úsmevy na všetky strany 

Hovorí sa, že za každou vlasovou zmenou ženy stojí nový muž, je to tak aj u nej? „Ostrihala som sa zo svojho vlastného rozhodnutia, žiadny muž za tým nie je,“ cituje speváčku český Blesk. Zatiaľ je jej najvernejším parťákom syn Artur (19), ktorý však už čoskoro opustí matkino hniezdo a vyrazí do sveta. Cieľom nadaného mladíka, ktorý zdedil gény po slávnom otcovi, architektovi Bořkovi Šípkovi (†66), bude Taliansko.

Kaderník jej poradil naozaj dobre!

Profimedia

„Bude študovať v Miláne na univerzite dizajnu a interiéru,“ pochválila sa pyšná mama s tým, že za sebou už má Artur všetky náročné testy anglickej maturity, ktorá má úplne iný systém ako klasické skúšky dospelosti a teraz už len čaká na výsledky. 

Ktovie, možno práve po jeho odchode za štúdiami sa po boku krásnej a omladenej speváčky objaví nejaký nový muž.

Súvisiace články

Najčítanejšie