Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Neuveriteľné FOTO influencerky pred a po plastike: Prvý zákrok podstúpila už na základnej škole
Zdielať na

Neuveriteľné FOTO influencerky pred a po plastike: Prvý zákrok podstúpila už na základnej škole

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Pre mnoho mladých dievčat nielen v Japonsku je vzorom a inšpiráciou, no nikto netušil, že ešte pred pár rokmi vyzerala úplne inak. No povedzte, tipli by ste si, že ide o tú istú osobu?

Mladá Japonka, ktorá na sociálnych sieťach vystupuje ako “Zirazyo_” je známou a úspešnou beauty influencerkou. Po tom, ako zverejnila svoj vzhľad z tínedžerských čias a príspevok sa stal virálnym, pribudli jej tisíce ďalších fanúšikov, píše kbizoom.com.

Prvá plastika na základnej škole

Zirazyo sa priznala, že so svojím vzhľadom nebola spokojná a spracovala svoju mamu, aby jej prvý zákrok povolila až na základnej škole v piatok ročníku, keď mala okolo 11 rokov.

Najviac nespokojná bola so svojimi šikmými a úzkymi očami a začala si najskôr viečka lepiť k obočiu, aby dosiahla otvorenejšie a väčšie oči.

Keď sa dozvedela, že existuje blefaroplastika, čiže zákrok, ktorý rieši presne tento problém natrvalo, okamžite začala prosíkať mamu, aby jej to dovolila. Tá nakoniec súhlasila, hoci dcéra bola iba piatačka na základnej škole. Odvtedy neustále pracuje na svojej premene a podľa jej slov stále nie je spokojná.

Hoci sa mladá žena na sociálnych sieťach stretáva aj s poriadnou kritikou a ľudia jej píšu, že vyzerá ako neprirodzená bábika, ona chce pokračovať ďalej. Snaží sa aj o to, aby ľudia začali vnímať plastickú chirurgiu ako pozitívny nástroj k zlepšeniu života a k spokojnosti. Ona sama tvrdí, že jej život sa po plastických zákrokoch zlepšil o sto percent a vyše 70-tisíc eur boli tie najlepšie investované peniaze.

Ktovie, ako táto slečna bude vyzerať tak o 10-20 rokov, necháme sa prekvapiť…

@zirazyo_ 【ガチギレ】「結婚相手に言わないで結婚したら悲劇だよな」っていうコメントに対して #地雷系女子 #整形 #量産型ヲタク #整形メイク #ふたえにする方法 ♬ オリジナル楽曲 - 地雷チャン - 地雷チャン【なんばーわん地雷系女子】
@zirazyo_ 私、ついにみけねこさんと対決か #みけねこ #地雷系女子 #VTuber #ホロライブ #潤羽るしあ #VShojo #鳴神裁 #すとぷり #ななもり ♬ オリジナル楽曲 - 地雷チャン - 地雷チャン【なんばーわん地雷系女子】

Súvisiace články

Najčítanejšie