Oblačno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Ukázala FOTO, ako vyzerala pred pár rokmi a ľudia sa jej pýtajú: Prečo si toto so sebou urobila?
Zdielať na

Ukázala FOTO, ako vyzerala pred pár rokmi a ľudia sa jej pýtajú: Prečo si toto so sebou urobila?

Zdroj: tiktok/orylanstabsthings

Túto ženu by ste na ulici rozhodne neprehliadli! Od hlavy po päty je celá potetovaná, má rozrezaný jazyk, zafarbené očné bielka a to nie je všetko!

Orylan je vyhľadávaná modelka práve preto, lebo sa od väčšiny žien odlišuje tým, ako vyzerá. Pred pár rokmi začala svoj vzhľad meniť a dnes vyzerá ako úplne iný človek. 

Verili by ste, že aj Renáta Názlerová má na tele tetovanie? 

Orylan má telo posiate rôznymi tetovaniami, ktoré zdobia aj jej tvár. Pri farebných obrázkoch to však neostalo! Nechala si rozrezať jazyk, aby sa podobal tomu hadiemu. Neváhala ani pri farbení svojich očných bielok, i keď ide o mimoriadne nebezpečný zákrok. V ústach si nechala urobiť ostré akoby upírie zuby, ktoré si ozdobila farebnými kamienkami. Hoci sa mnohým jej vzhľad páči, niektorí nechápu, ako toto niekto so sebou dobrovoľne urobí. Orylan dokonca ukázala, ako vyzerala pred premenou... Bola veľmi pekná blondína, ktorá by sa pokojne mohla živiť aj ako fotomodelka. Mnohí sa jej pýtajú, prečo sa takto zohyzdila? Potetovaná sa vraj cíti oveľa spokojnejšie a pripadá si krajšia.. Ako sa páči vám?

@orylandoesnotexist

♬ 6000 degrees x Shyfromdatre - Shy
@orylandoesnotexist Replying to @qveen.lexiiee #greenscreen #fyp #tattoos ♬ оригинальный звук - пипкин

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Orylan (@orylanstabsthings)

Súvisiace články

Najčítanejšie