Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Jesenné trendy v líčení: Žiadna nuda, s takýmto mejkapom budete neprehliadnuteľné
Zdielať na

Jesenné trendy v líčení: Žiadna nuda, s takýmto mejkapom budete neprehliadnuteľné

Zdroj: Profimedia

Leto sa pomaly chýli ku koncu a čoskoro vymeníme ľahučké šaty za teplé svetre a zmeny prichádzajú aj v líčení. Čo všetko bude v nadchádzajúcej sezóne in?

Ak ste sa celé leto takmer vôbec nelíčili, počas jesene sa môžete s mejkapom vyhrať do sýtosti. Bude totiž odvážny a výrazný!

Dara Rolins vždy vie, čo je trendy, a aj tesne pred 50-tkou vyzerá super!

Rovnako ako v lete aj na jeseň budú hrať hlavnú rolu farby. Nemusíte sa tak báť výraznejších odtieňov, pohrať sa môžete s trblietkami či metalickými odleskami. Čím výraznejšie vaše líčenie bude, tým lepšie. 

Grafická linka 

Túto jeseň dajte klasickým čiernym linkám nový kabátik a trochu experimentujte. Nosiť sa totiž budú grafické očné linky, ktoré sa líšia od klasických tým, že majú mnoho podôb – môžete si linku umiestniť do kútika, očného záhybu alebo nad očné viečko, a tvoriť tak podľa svojej fantázie. Nemusíte sa držať ani čiernej farby, trendy budú tiež odtiene modrej alebo zelenej a báť sa nemusíte ani metalických odleskov. Do práce s nimi najskôr nevyrazíte, ale na večierku budete za hviezdu. 

Červené pery 

Klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy. Ak ste počas leta svoj červený rúž schovávali na dne kozmetickej taštičky, nastal pravý čas ho opäť vytiahnuť. Červené pery pristanú blondínkam, brunetám aj ryšavkám a najlepšie na nich je, že to s ďalším líčením už nemusíte tak preháňať. Červené pery urobia obrovskú službu, stačí riasy jemne zvýrazniť riasenkou a tvári dodať trochu života pomocou lícenky. S príchodom chladnejšieho počasia nemusíte nutne siahať po bordových odtieňoch, nosiť sa budú aj jasnejšie tóny červenej. 

V zajatí modrej 

Tohtoročnej jeseni budú kraľovať farby ako sú fialová, zelená, oranžová alebo modrá. Práve posledná spomínaná farba môže vo väčšine z vás vyvolať retro spomienky. Výhodou je, že môžete vyberať z obrovskej škály odtieňov modrej. Trendy budú všetky. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Perth Makeup Artist (@hooperartistry)

Obočie v hlavnej úlohe

Ďalším výrazným jesenným trendom bude dokonalo prirodzené obočie. Zabudnite na prehnané tieňovanie alebo vyplňovanie výraznou ceruzkou alebo očným tieňom. Miesta, kde vaše obočie stráca na objeme alebo kde mu chýba farba, jemne dokreslite a následne zafixujte pomocou gélu na obočie. Takáto úprava dokonale zarámuje vašu tvár a podčiarkne ďalšie líčenie. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sonya (@sofiabits)

Výrazné líčka

Už sa vám niekedy stalo, že ste to s lícenkou prehnali natoľko, že vám líčka priam „horeli?“ Tak presne také líčenie bude tento rok trendy. S lícenkou teda rozhodne nešetrite a na jeseň voľte broskyňové či tehlové odtiene, ktoré pôsobia teplejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie