Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chcela ušetriť, syna ostrihala sama: Na príšernom účese sa teraz baví celý internet
Zdielať na

Chcela ušetriť, syna ostrihala sama: Na príšernom účese sa teraz baví celý internet

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Jej tínedžer túžil po bláznivom účese a tak si povedala, že kvôli tomu nepôjdu do kaderníctva a v pohode to zvládne aj ona. Puknete od smiechu, ako to dopadlo!

Na TikToku momentálne koluje video, ktoré vás zaručene pobaví. Ukazuje totiž presnú realitu toho, ako to môže dopadnúť, keď sa nožníc chopí namiesto profíka obyčajná mama.

12-ročný Nathaniel Glennen poprosil svoju mamu Johannu Clark o účes inšpirovaný Gargamelom, zlým čarodejníkom zo Šmolkov. Tá sa sebavedomo chytila nožníc a holiaceho strojčeka a namiesto toho mu nechtiac vytvorila účes, s ktorým vyzerá presne ako slávna postavička Simpsonovcov, píše portál ladbible.com.

 „Som zlá mama, keď som syna ostrihala ako Montgomeryho Burnsa zo Simpsonovcov?“ napísala austrálska mamička k videu, ktoré si ihneď vyslúžilo obrovskú pozornosť. 

Školák sa na animovanú postavičku naozaj podobá a vyzerá to tak, že mu to vôbec neprekáža a vtipný výsledok si užíva. 

Mamička mala obavy, že po zverejnení videa ju budú ľudia kritizovať, no stal sa pravý opak. Mnohí ju aj jej syna pochválili za zmysel pre humor. Veď nakoniec, sú to len vlasy, ktoré zase dorastú, no nie?

Profimedia

@pink_nade Gargomal or Limmeny Snickets even? #mrburns #gargomal #thesmurfs #amiabadmum #badhairday #pinknade #limenysniket #thesimpsons ♬ original sound - Johanna Clark

Súvisiace články

Najčítanejšie