Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Funguje to! 7 malých trikov, vďaka ktorým budete vyzerať o 10 rokov mladšie
Zdielať na

Funguje to! 7 malých trikov, vďaka ktorým budete vyzerať o 10 rokov mladšie

Zdroj: unsplash.com/gian-cescon

Čas letí, ale môžeme to zvrátiť, ak na to pôjdeme správnym spôsobom. A verte, že to ide aj bez využitia plastickej chirurgie!

Okrem toho, že k mladistvému vzhľadu vám určite pomôže zdravý životný štýl, existuje aj niekoľko drobných trikov, ktoré vás spoľahlivo omladia na počkanie, píše portál  brightside.me. Vyskúšajte si to hneď!

Povedali by ste, že krásna moderátorka Katka Jesenská má už po 50-tke?

1. Noste džínsy

Vďaka džínsom budete vyzerať mlado a módne, samozrejme za predpokladu, že ich dobre skombinujete. Nenoste staré a nemoderné modely, ale investujte do takých, ktoré perfektne sadnú na váš typ postavy. Džínsy pôsobia ležérne a vy v nich budete vyzerať  menej vážne a oficiálne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Best__outfits (@best__outfits__)

2. Nebojte sa ofiny

Vhodne ostrihaná ofina dokáže dokonale skryť vrásky na čele a opticky vám uberie kilá. Nie každému sa však hodí ostro zastrihnutá ofina. Čo však vyzerá skvelo a mladistvo na každom type tváre je rozdelená alebo dlhšia ofina, ktorá je sexi a uberie vám roky na počkanie.

3. Stavte na biele tenisky

Biele tenisky sú dokonalé, pokiaľ ide o vytvorenie mladistvého vzhľadu. Ďalšou výhodou je, že sa dajú skvelo kombinovať s rôznym oblečením a bez ohľadu na to, koľko máte rokov, vždy budete vyzerať super. Môžete ich nosiť k džínsom, šatám, sukniam, legínam a všetkému, čo máte v šatníku. Obľubuje ich napríklad aj Kate Middleton, inšpirujte sa!

4. Červený rúž

Jedna odborná štúdia zistila, že nosenie červeného rúžu zvyšuje kontrast medzi črtami tváre. Účastníci s ružovými lícami a perami vyzerali mladšie. Ide o to, že s pribúdajúcim vekom klesá začervenanie pier spolu s jasom našich očí a obočia. Naopak, naša pokožka tmavne. Nebojte sa raz za čas siahnuť po výraznom červenom rúži, rozjasní a omladí vám celú tvár!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Best__outfits (@best__outfits__)

5. Účes bob

Naše vlasy časom rednú a jednoduché skrátenie o pár centimetrov im ihneď pridá väčší objem. Klasický bob prospeje celej vašej tvári. Opticky zdvihne vaše lícne kosti a aj vaša čeľusť bude vyzerať vyššie. Vlasy po bradu sa ľahko upravujú, vyzerajú šik a mladistvo, preto je účes bob obľúbený aj u mnohých celebrít. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Susi Rejano (@susirejano)

6. Okuliare s čiernym rámom

Okuliare bez rámu spôsobujú, že vyzeráte staršie a nie sú vhodné pre starnúcu pleť. Okuliare s hrubým čiernym rámom zmodernizujú váš vzhľad behom niekoľkých sekúnd. Zaujímavé je, že sa perfektne hodia aj k sivým vlasom. Nebojte sa odviazať a siahnuť aj po väčších rámoch, sú trendy a odpútajú pozornosť od vašich vrások.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Roberts (@juliaroberts)

7. Husté obočie

Svetlé a tenké obočie neposkytuje žiadny kontrast tváre – vyzeráte v ňom bledo a unavene. Husté hnedé obočie vám zvýrazní tvár a budete vyzerať sviežo a mlado. Takže zahoďte tú pinzetu a mažte si ich kokosovým olejom, ktorý podporí ich rast.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Súvisiace články

Najčítanejšie