Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ženy chcú poznať tajomstvo jej krásnych vlasov: Takto vyzerajú po 2 týždňoch bez šampónu
Zdielať na

Ženy chcú poznať tajomstvo jej krásnych vlasov: Takto vyzerajú po 2 týždňoch bez šampónu

Zdroj: TikTok/brittanyhm

Ktorá žena netúži po krásnych, bohatých a najmä zdravo vyzerajúcich vlasoch? Nie je všetko iba o genetike, pomôcť môže aj správna starostlivosť!

Keď Brittany Miller ukázala v jednom z videí na TikToku, ako vyzerajú jej vlasy po trinástich dňoch bez umývania, ženy ju zasypali komentármi a otázkami, ako sa jej to podarilo dosiahnuť, informuje The Sun. Jej vlasy totiž vyzerali absolútne fantasticky, zdravo a mali úžasný objem.

Brittany vysvetlila, že si vlasy jednoducho vycvičila. Podľa nej je tajomstvom práve to, že ich treba umývať postupne menej často. Čím častejšie ich totiž umývame šampónom, tým viac sa nám mastia. 

"Musíte prejsť a vydržať nepríjemnú mastnú fázu a umyť si ich čo najneskôr, aby si vlasy zvykli na čoraz zridkavejšie umývanie,“ vysvetľuje Brittany, ktorá zároveň predviedla, ako vyzerá jej koruna krásy po takmer dvoch týždňoch bez šampónu. 

„Začínam cítiť miernu mastnotu, ale ešte stále to nie je viditeľné,“ hovorí mladá žena a dodáva, že s touto metódou začala pôvodne najmä preto, aby jej farba na vlasoch dlhšie vydržala. Neskôr pochopila, že je to dobré aj pre ich celkové zdravie a krásu. 

@brittanyhm

Will wash tomorrow - day 14

♬ Who's That Girl? - Eve

„Moja rada teda znie, prestaňte si vlasy umývať príliš často. Pridajte si vždy jeden dva dni a uvidíte, že postupne to vydržíte dlhšie a dlhšie,“ radí Brittany a dodáva, aby ste si kondicionér nanášali vždy iba ku končekom vlasov, aby ich zbytočne nezaťažoval. 

Mnohé ženy potvrdili, že to naozaj funguje, čo na to hovoríte vy? Viete si predstaviť umyť si vlasy po týždni alebo po dvoch?

@brittanyhm Reply to @dubsyzarayaha ♬ original sound - Brittany Miller
@brittanyhm

The less I wash it the less heat I put on my hair!! ??‍♀️

♬ stereo love - 444

Súvisiace články

Najčítanejšie