Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slovenské topmodelky šokujú: Takéto ženy na titulkách časopisu nemajú čo robiť!
Zdielať na

Slovenské topmodelky šokujú: Takéto ženy na titulkách časopisu nemajú čo robiť!

Zdroj: Instagram

Kým pred pár rokmi sa na obálke istého prestížneho časopisu objavovali len krásky s dokonalým telom, ostaté roky sa toho veľa zmenilo. A to sa nepáči našim kráskam Alexandre Gachulincovej a Michaele Kocianovej.

Populárny časopis Sports Ilustrated už tradične vydáva špeciálnu plavkovú edíciu, ktorá sa teší veľkej obľube. Na jej obálke sa objavovali len krásky s dokonale vyšportovaným telom. Ostatné roky to však už neplatí!

Kim Kardashian je ikona, ktorú milujú ženy po celom svete a chcú sa jej podobať...

​Pred pár rokmi sa na titulku dostala Ashley Graham ako prvá plus size modelka a odvtedy sa tu vystriedalo pár promi žien, ktoré rozhodne nie sú typickými modelkami. Aktuálne vydanie spomínaného čísla prinieslo dokonca hneď štyri ženy - speváčku Ciaru, Kim Kardashian, matku Elona Muska, Maye a americkú modelku a speváčku Yumi Nu. Pri pohľade na spomínané ženy je asi každému jasné, že nejde o zaužívané prototypy krásy a zdravého životného štýlu. A to skritizovala aj slovenská topmodelka Alexandra Gachulincová. "Kedysi tam boli športovkyne s vymakanými telami a krásne ženy. A teraz?! ...dávať tam babky 70-ročné, lebo je to Muskova mama, je pre mňa dosť mimo," vyjadrila svoj názor kráska, ktorá nešetrila ani Kim Kardashian: "Neviem ani čo tam robí táto. Plastická kráľovná s tak nezdravým telom..."

Gachulincová si nebrala servítku pred ústa a pustila sa aj do Yumi Nu, ktorá má nejaké to kilečko navyše. "Každá žena je krásna! Aj malá, aj veľká aj bársjaká! Ale dávať takúto ženu za idol, je mimo. Vychudnuté ženy - nezdravé, veľké ženy - taktiež nezdravé a netvárme sa, že je všetko s kostolným poriadkom." S jej slovami súhlasila aj ďalšia naša úspešná modelka Michaela Kocianová. Čo si myslíte vy?

Instagram

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie