Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Exkluzívne FOTO Plačkovej po plastike tváre: Na toto čakala viac ako rok a konečne vidí výsledok!
Zdielať na

Exkluzívne FOTO Plačkovej po plastike tváre: Na toto čakala viac ako rok a konečne vidí výsledok!

Zdroj: Instagram

Zuzana Plačková ešte koncom októbra 2020 strávila dva týždne v Kyjeve, kde jej vychytený plastický chirurg Maxim Ivanchuk vylepšil tvár. Kráska na výsledok čakala nekonečné mesiace...

Zuzana sa nikdy netajila tým, že si na sebe už čo-to nechala spraviť. Keďže si to môže dovoliť, rada investuje práve do svojho vzhľadu, s ktorým nebola až taká spokojná. 

​Koncom októbra 2020 odletela do Kyjeva, kde si ju do parády zobral jeden z najlepších plastických chirurgov Maxim Ivanchuk. Zuzana sa k zákrokom, ktoré jej v zahraničí urobili, nikdy nejako detailne nevyjadrovala. Priznala však, že ju vyšli na 33 000 eur. Čo všetko si na svojej tvári dala urobiť, prezradila až teraz! "Nejak som sa nevyjadrovala, iba okrajovo vždy, lebo reálne som stále čakala na výsledok, ktorý sa nedostavil do mesiaca ani pól roka, vzhľadom na opuch musela som si počkať rok, aby som videla väčšie zmeny a dnes sa už môžem pýšiť, napríklad pre mňa tým najkrajším nosom alebo úzkou bradou či pre mňa nikdy neexistujúcim kontúrom tváre. Tak vám to zhrniem teda… Mala som problém s dvojitou bradou a podbradok celkovo plus nesúmerne urobený nos a na záver mi doktor odobral pár ml tuku, ktorý mi napichal do tváre, aby som nemusela používať rôzne výplne a tak mám pokoj s výplňami kys.hyalurónovou na pár rokov. Nelámal mi žiadne kosti sánky ani nič podobné, len sa pohral z tukom na tvári a v podbradku. Ja osobne som veľmi spokojná a keby sa mám znovu rozhodnúť ísť k nemu napríklad na nos, tak bez mihnutia oka neváham! Síce je cenovo drahší, ale popravde 2x mi robili nos na Slovensku a keby viem o Ivanchukovi už dávno, tak by som túto operáciu nemusela opakovať u neho 3x!" priznala otvorene Zuzana. 

Takúto fotku Plačková zverejnila na instagrame po zákrokoch

Dnes je z nej úplne iná žena...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Plačková (@queen.plackova)

Súvisiace články

Najčítanejšie