Skoro jasno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Túžila po jemnej valentínskej manikúre, odchádzala zhrozená: TOTO má byť práca profíčky?
Zdielať na

Túžila po jemnej valentínskej manikúre, odchádzala zhrozená: TOTO má byť práca profíčky?

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Keď uvidíte ten výsledok po dvoch hodinách strávených v salóne krásy, budete v šoku aj vy! Zaplatili by ste za takéto nechty?

Angličanka Katie Louise Arter bola taká zdesená z toho, ako odišla zo salónu, že sa rozhodla ukázať nepodarenú manikúru aj na sociálnych sieťach, informuje The Sun. Stalo sa niečo podobné aj vám?

Módna influencerka si potrpí na dokonale upravené nechty a pri príležitosti dňa zaľúbených sa rozhodla nechať si urobiť manikúru u profesionálky. Tej ukázala svoju predstavu, ktorá vyzerala takto. 

TikTok/katiearter

„Odborníčka“ s ňou presnú predstavu a postup prediskutovala a pustila sa do práce, ktorá podľa Katie trvala neskutočne dlho. Napriek tomu, že v salóne strávila viac ako dve hodiny, s výsledkom nielen že nebola spokojná, ale zostala v úplnom šoku! 

TikTok/katiearter

Odchádzala nešťastná a sklamaná a keď prišla domov, tri nechty sa jej úplne poškodili. Ľudia jej dali za pravdu a mnohé ženy sa priznali, že zažili podobnú nepríjemnú skúsenosť a jedna sa jej dokonca ponúkla, že jej manikúru zadarmo opraví.

No uznajte, pri troške šikovnosti by to doma zvládla lepšie každá z nás, no nie?

@katiearter I have the worst luck ?#whatiwantedvswhatigot #whatiwanted #nails #nailart #nailfail #nailartfail #fail #ugly #naildesign #nailtutorial #nailtech ♬ original sound - Kneely_Knight

Súvisiace články

Najčítanejšie