Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Upravená vyzerá stále úžasne, ale... Spoznali by ste Jane Seymour úplne bez mejkapu?
Zdielať na

Upravená vyzerá stále úžasne, ale... Spoznali by ste Jane Seymour úplne bez mejkapu?

Zdroj: Instagram/Jane Seymour

Legendárna herečka má na krku už sedem krížikov a svoje fotografie zásadne neupravuje. Ako však vyzerá nenalíčená, keď ju náhodne odfotia na ulici? Takto!

Jane Seymour (70) vyzerá stále výborne a od čias slávnej seriálovej doktorky Quinnovej sa takmer nezmenila. Okrem pozitívneho prístupu k životu jej k mladistvému vzhľadu pomáha aj cvičenie a stále štíhla a pevná postava.

Povedali by ste, že táto dáma bude mať o chvíľu 71 rokov?

Za vrásky sa nehanbí

Jane Seymour si môže bez obáv dovoliť ukazovať svoju postavu v plavkách, pretože vyzerá priam božsky. Herečka nepodstúpila žiaden skrášľovací zákrok a dokonca nechodí ani do drahých salónov. Ako sama tvrdí, jej výzor je odrazom prístupu k životu a svoje fotografie preto zásadne neupravuje.

“Svoje fotky neretušujem, som to jednoducho ja, taká, aká v skutočnosti som,” povedala pre magazín People obľúbená herečka.

Jane je večne usmiata a pozitívne naladená žena a hoci bola vydatá až štyrikrát a nikdy jej to nevydržalo, vždy si nájde dôvod na úsmev. Najväčšiu radosť jej robia štyri deti a vnúčatá.

Ako to, že vyzerá tak skvelo? “Starajte sa o seba, nerezignujte len preto, že vám pribúda vek, robte hlavne jednoduché veci. Nemusíte držať špeciálne diéty, stačí jesť striedmo a s rozumom, všetko, ale s mierou,” dodáva herečka, ktorej v jedálničku nechýbajú hlavne ryby, orechy a veľa zeleniny. Čo sa týka pleti a starostlivosti o pokožku, za absolútny základ pokladá dôkladnú hydratáciu celého tela.

​Jane sa stále objavuje vo filmoch, ale angažuje sa aj v oblasti módy a tiež napísala niekoľko motivačných kníh.

A ako vyzerá Jane Seymour bez štipky mejkapu? 70-ročnú hviezdu seriálu doktorka Quinnová takto pred pár dňami nafotili paparazzi na nákupoch v Malibu. V jednoduchom ležérnom outfite pôsobila veľmi uvoľnene a mladistvo a to aj napriek tomu, že jej tvár už zdobí niekoľko vrások. Čo poviete, spoznali by ste ju? 

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie