Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Svet modelingu uchvátili už v pätnástich, ako vyzerajú dnes? Nádherné dvojčatá vás očaria
Zdielať na

Svet modelingu uchvátili už v pätnástich, ako vyzerajú dnes? Nádherné dvojčatá vás očaria

Zdroj: Instagram/hoepertwins

Sú krásne a úspešné, no predsa je v ich životoch niečo, čo im ani náhodou nie je po chuti. Aký problém majú tieto sestry?

Inka a Neele Hoepe prerazili v modelingu v pätnástich a odvtedy sú stále mimoriadne žiadané. Kvôli množstvu pracovných ponúk sa presťahovali z nemeckého Bavorska do talianskeho Milána.

Dnes už 25-ročné dvojičky spolupracujú s mnohými návrhármi a s veľkými značkami vrátane Dior, L'Oreal a H&M. Agentúry a návrhári sa ich jedinečnej krásy a výnimočnosti nevedia nabažiť, o čom svedčí aj množstvo ponúk, z ktorých si dnes krásky môžu vyberať, píše Daily Star. 

Pri pohľade na ich dokonalé postavy, krásne tváre a tiež prácu snov, by sme si mohli myslieť, že sú absolútne šťastné a spokojné. Obe však priznali, že je tu predsa aj niečo negatívne, čo im priniesla popularita a medializácia.

Problémom sú nepríjemní muži, ktorí ich neustále obťažujú, dávajú im nechutné návrhy a komentujú každú jednu fotografiu na sociálnej sieti. Nuž, pri pohľade na túto dvojitú krásu sa vôbec nečudujeme, že mnohým mužom doslova pomotali hlavu!

Sú naozaj krásne, súhlasíte? 

Súvisiace články

Najčítanejšie