Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pripadali si nudné a chceli sa na seba viac podobať: Odpadnete, ako vyzerajú dvojičky dnes
Zdielať na

Pripadali si nudné a chceli sa na seba viac podobať: Odpadnete, ako vyzerajú dvojičky dnes

Zdroj: youtube/ truly

Boli prirodzene pekné, no so svojím vzhľadom neboli spokojné. Sestry sa rozhodli podstúpiť sériu zákrokov, aby vyzerali identicky a príťažlivejšie. Pozrite sa na ten výsledok!

Kým mnohé dvojičky sa najmä v dospelosti snažia od seba odlíšiť, tieto sestry si zaumienili presný opak. Rozhodli sa urobiť všetko preto, aby si boli podobné čo najviac a to aj za pomoci plastických vylepšení.

Ako vajce vajcu

25-ročné sestry Daisy a Dolly z Veľkej Británie podstúpili už mnoho zákrokov a kozmetických procedúr, ktorými chceli vyzerať nielen atraktívnejšie, ale najmä čo najviac identicky. To druhé sa im určite podarilo, no o tej príťažlivosti sa to už veľmi povedať nedá, súhlasíte?

Takto vyzerali sestry pred zákrokmi...

youtube/ truly

Dvojičky začali s plastickými vylepšeniami už ako 18-ročné. Obe si nechali zväčšiť pery, nasledovali prsia s rovnakou veľkosťou, nos rovnakého tvaru a niekoľko ďalších.

Hoci sa Daisy a Dolly cítia po zákrokoch veľmi žensky a príťažlivo, s vylepšovaním svojho vzhľadu vraj ešte ani náhodou neskončili. Chcú sa na seba totiž podobať ešte výraznejšie. Nuž, ak budú vďaka tomu naozaj šťastné, nech sa im to podarí...

youtube/ truly

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie ? (@thebadbarbieinsta)

youtube/ truly

Súvisiace články

Najčítanejšie