Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po dlhom čase sa ukázala v spoločnosti a ľuďom padla sánka: Takto teraz vyzerá Meg Ryan
Zdielať na

Po dlhom čase sa ukázala v spoločnosti a ľuďom padla sánka: Takto teraz vyzerá Meg Ryan

Zdroj: Profimedia

Kedysi veľmi populárna herečka sa po nepodarených plastikách spoločenským udalostiam skôr vyhýbala a preto mnohých prekvapilo, že urobila výnimku.

Meg Ryan (59) sa nečakane objavila na slávnostnom otvorení Akadémie múzea filmov v Los Angeles a okamžite na seba strhla všetku pozornosť, píše magazín eonline.com.

Fanúšikovia si ju vďaka množstvu romantických filmov doslova zamilovali, žiaľ, aj ona sa zaradila medzi hollywoodske hviezdy, ktoré sa nedokázali zmieriť so starnutím.

Po množstve plastických operácií a skrášľujúcich zákrokoch nezostalo z jej šarmu a typických čŕt takmer nič. Meg sa posledné roky preto radšej stiahla do ústrania a spoločenským udalostiam sa oblúkom vyhýbala.

Plastiky zmenili obľúbenú herečku na nepoznanie...  

Profimedia.sk

Konečne sa vzchopila

Pred dvomi rokmi zrušila Meg Ryan svoje zasnúbenie s dlhoročným partnerom, hudobníkom Johnom Mellencampom, no odvtedy sa o jej súkromí vôbec nič neprevalilo. Keď sa však nečakane objavila na veľkej spoločenskej udalosti, všetkým bolo ihneď jasné, že dlho doma do vankúša neplakala.

Meg predviedla pevnú a štíhlu postavu v dlhých kvietkovaných šatách od Ulyany Sergeenko, ktoré jej dokonalo zvýraznili krivky a vyzerala úchvatne.

Meg Ryan

Profimedia

Stopy na tvári po prehnaných zákrokoch sa síce zmazať nedajú, ale napriek tomu vyzerá teraz neporovnateľne lepšie, ako pred nedávnom, čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa زهرة الخليج (@zahrat_khaleej)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meg Ryan Source (@megryansource)

Súvisiace články

Najčítanejšie