Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Na premiére novej bondovky zatienila všetky ženy: Kate ohúrila rozprávkovými šatami
Zdielať na

Na premiére novej bondovky zatienila všetky ženy: Kate ohúrila rozprávkovými šatami

Zdroj: Profimedia

Vojvodkyňa z Cambridge znovu potvrdila, že je právom označovaná za módnu ikonu. Svojím outfitom na dlhoočakávanej premiére všetkým prítomným vyrazila dych!

Ženy z celého sveta milujú jej štýl a tiež to, že dokáže vyniknúť tak v honosnej róbe, ako aj v oblečení z bežnej konfekcie. V týchto šatách vyzerala naozaj ako rozprávková princezná, súhlasíte?

Kvôli pandémii koronavírusu sa na 25. bondovku, ktorá je zároveň posledným filmom s Danielom Craigom ako agentom 007, čakalo viac ako rok, no konečne sa dlhoočakávaný kultový film dostal medzi divákov a už o chvíľu sa začne uvádzať aj v našich kinách.

Okrem mnohých známych tvári sa na exkluzívnej svetovej predpremiére najnovšej bondovky „No Time To Die“ v Royal Albert Hall v Londýne zúčastnil aj vojvoda a vojvodkyňa z Cambridge, píše The Sun.

Kate Middleton a princ William sa na červenom koberci stretli aj s hercom Danielom Craigom, ktorý bol zjavne prekrásnou vojvodkyňou očarený rovnako, ako všetci prítomní hostia. 

Profimedia

Kate zvolila dlhé trblietavé šaty od jej obľúbenej návrhárky Jenny Packham v hodnote približne 3 200 eur, ktoré v kombinácii s originálnymi náušnicami, perfektným účesom a mejkapom pôsobili naozaj úchvatne a jednoducho jej ani najväčší módni kritici nemali čo vytnúť. 

Svedčí jej to, čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa looks invitada (@princesapor1dia)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa reyhansatiroglu (@reyhansatiroglu)

Súvisiace články

Najčítanejšie