Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Cítila sa ako škaredé káčatko, prepadla plastikám: Po 14-tich zákrokoch by ste ju nespoznali
Zdielať na

Cítila sa ako škaredé káčatko, prepadla plastikám: Po 14-tich zákrokoch by ste ju nespoznali

Zdroj: Profimedia

Po prvej operácii takmer zomrela, ale ani to ju neodradilo, aby pokračovala v plastických vylepšeniach, ktorými sa snaží docieliť dokonalý vzhľad.

Americká modelka Jenna Bentley (32) má prezývku kráľovná plastík a svoju závislosť na skrášľujúcich zákrokoch aj verejne priznala. Hoci ju hneď prvé vylepšenie takmer pripravilo o život, nezastavilo ju to, práve naopak.

Playboy modelka podstúpila prvú operáciu v osemnástich, keď si nechala upraviť nos. Po operácii jej v spánku popraskali stehy a zobudila sa s ústami plnými krvi a takmer sa zadusila, píše denník The Sun.

Po takejto skúsenosti by si väčšina ďalšie zákroky rozmyslela, no ona sa nenechala odradiť a dokopy podstúpila už 14 plastických operácií vrátane hrudníka, liposukciu bokov a brucha, brazílsky lifting zadku a niekoľkých zákrokov na tvári.

Jenna Bentley

Profimedia

Jenna minula na rôzne vylepšenia už viac ako milión dolárov, no investícia sa jej vraj vyplatila, pretože ponuky na modeling sa jej len tak hrnú. Spokojná však stále nie je a už teraz sa teší na ďalšie zákroky.

Momentálne ju však trápi najmä to, že sa ju neprajníci snažia okradnúť a vytvorili niekoľko falošných profilov s jej menom. Nuž, možno raz oľutuje, že nezostala tým obyčajným a nenápadným dievčaťom...

Profimedia

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jenna Bentley (@jennabentley00)

Súvisiace články

Najčítanejšie