Skoro jasno
16°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Erika Barkolová prezradila, ako schudla: Rozchod, fasting a toto!
Zdielať na

Erika Barkolová prezradila, ako schudla: Rozchod, fasting a toto!

Zdroj: Instagram/Barkolova_Erika

Moderátorka televízia JOJ Erika Barkolová vyzerá na ostatných fotografiách z dovolenky fantasticky! Atraktívna blondína sa pýši oveľa štíhlejšou postavou a priznala nám, ako sa jej podarilo schudnúť.

Erika si užila leto, okrem iného, aj v spoločnosti svojich dcér a milovaného vnuka. Pri fotkách z pláže, ktoré zverejnila na sociálnych sieťach, si mnohí všimli, že blondína výrazne schudla. Ako? 

​Barkolová nám priznala, že išlo o kombináciu viacerých faktorov, ktoré sa podpísali pod chudšiu figúru. V jej prípade však samotné chudnutie naštartoval nie práve najpríjemnejší životný zážitok... "Rozchod s partnerom mi odštartoval nechuť do jedla celkom prirodzene," povedala Erika. A práve nechuť do jedla ju prinútila zamyslieť sa nad svojím stravovaním a zmeniť ho. Rozhodla sa pre stále veľmi populárny fasting. "Začala som jesť iba v čase od 11.00 do 19.00, čiže iba 8 hodín. Jem polovičné porcie a viac zeleniny." 

Nepije sladké a začala cvičiť

Okrem stravy, si dáva veľký pozor aj na to, čo vypije. Pije podstatne menej alkoholu a ak vôbec, tak si dopraje len biele víno so sódou. Vylúčila aj všetky sladené nápoje a stavila na pravidelný pohyb! "Začala som cvičiť pilates s Luckou Medekovou, jogu s Dankou Baloghovou, veľmi jemný jogging striedam s bicyklovaním," dodala Erika. 

Na aktuálnych fotkách vidieť, že Erika poriadne schudla...

archív E.B.

archív E.B.

V minulosti mala pár kíl navyše...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Barkolova (@barkolova_erika)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Barkolova (@barkolova_erika)

Súvisiace články

Najčítanejšie