Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Jej trik na dokonalé vlny sa stal hitom: Žiadna kulma, stačí vám táto obyčajná vec
Zdielať na

Jej trik na dokonalé vlny sa stal hitom: Žiadna kulma, stačí vám táto obyčajná vec

Zdroj: bacardibri123/TikTok

Ak máte rovné vlasy a túžite vlnitej hrive, tento spôsob sa vám zapáči. Nádherné zvlnené vlasy ľahko dosiahnete aj bez poškodenia teplom či chémiou.

Ani kulma, natáčky či špeciálne prostriedky nebudete potrebovať. Užívateľka populárnej siete TikTok, Bri Harmonn, ukázala vo videu, ako jednoducho a úplne bez poškodenia môžete získať hrivu snov.

Nenechajte si ujsť ďalšiu časť seriálu Nový život v stredu o 20:35 na JOJke!

Super trik na dokonalé vlny

Ak veľmi túžite po plážových vlnách, ale nechcete si vlasy ničiť, toto je metóda ako stvorená pre vás. Táto mladá žena objavila perfektnú vychytávku, ako sa ráno zobudiť s dokonalými kučerami na hlave.

Všetko, čo budete potrebovať je obyčajný opasok zo županu. Zdá sa vám to hlúpy nápad? Nuž, pozrite sa na video, ktoré má už vyše milióna videní a množstvo pozitívnych komentárov od žien, ktoré potvrdili, že to funguje úplne perfektne!

Ako na to? Svoje polodlhé či dlhé vlasy si rozdeľte na polovicu, opasok si dajte na hlavu a spustite po stranách. Vlasy z oboch strán postupne na opasok nakrúcajte, ako by ste si robili vrkoč a na konci len upevnite. Takto si pokojne ľahnite spať, tým, že je opasok mäkký, nič vás nebude tlačiť a ráno už vlasy iba rozpustíte a upravíte.

Pozrite si presný postup vo videu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Telegrafi për Femra (@telegrafi.femra),

Súvisiace články

Najčítanejšie