Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Jennifer Lopez a jej obľúbené plavky teraz môžu byť aj vaše: Tieto vám vyformujú sexi postavičku
Zdielať na

Jennifer Lopez a jej obľúbené plavky teraz môžu byť aj vaše: Tieto vám vyformujú sexi postavičku

Zdroj: Instagram/jlo

Lativo diva len pred pár dňami oslávila 55. narodeniny a to sa nezaobišlo bez fotky v plavkách. Jennifer Lopez v nich vyzerá fantasticky a nie je to náhoda! Prečo?

Hoci sa už dlhší špekuluje o tom, že manželstvo J Lo a Bena Afflecka je v troskách a sú len krôčik od rozvodu, kráska nenecháva na sebe nič poznať. Cestuje po svete, užíva si život a vo veľkom oslávila aj svoje narodeniny, kde jej manžel chýbal. 

​To, že je "nad vecou" a berie veci tak, ako sú, dokázala jedinou fotkou! Lopez sa tesne po 55. narodeninách odfotila v bielych plavkách a ukázala, že je stále v neskutočnej forme a do starého železa rozhodne nepatrí! Nie je tajomstvo, že na svojej postavičke poctivo maká, zdravo sa stravuje a robí všetko preto, aby super vyzerala. K dokonalým krivkám jej však tak trošku dopomáhajú aj jej obľúbené biele plavky, ktoré má už niekoľko rokov a z času na čas ich rada "opráši". Model značky Gooseberry Intimates ženy milujú, keďže sú rafinovane sexi, no dokážu vám aj pekne vyformovať driek. Navyše super je aj ich cena - 90 eur. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie