Polojasno
33°
Bratislava
Patrik, Patrícia
6.7.2024
ŠOK pre fanúšikov J Lo a Bena Afflecka: Už dva mesiace spolu nežijú!
Zdielať na

ŠOK pre fanúšikov J Lo a Bena Afflecka: Už dva mesiace spolu nežijú!

Zdroj: Profimedia.sk

Hoci sa už dlhšie hovorí o tom, že manželstvo Jennifer Lopez a Bena Afflecka je v troskách, ani jeden z nich sa k tomu oficiálne nevyjadril. Mnohí si dokonca mysleli, že sa obaja snažia vzťah zachrániť, no podľa najnovších informácií je medzi nimi už definitívny koniec!

Vyzerá to tak, že im to ani druhýkrát nevyšlo! Jednou z najdiskutovanejších tém v Hollywoode je práve manželská kríza J Lo a Bena Afflecka. Tí majú, podľa viacerých zahraničných zdrojov, žiť oddelene už od marca tohto roka! 

J Lo a Ben boli pre mnohých rozprávkovým hollywoodskym párom. Keď sa v roku 2021 dali opäť dokopy, ich fanúšikovia jasali nadšením. O rok nasledovala svadba a vyzeralo to tak, že to dvojici tentoraz aj naozaj vyjde. Všade, kde sa objavili, pôsobili ako čerstvo zamilované hrdličky. Začiatkom roka však začali na verejnosť presakovať informácie o tom, že medzi manželmi nie je všetko úplne v poriadku. Začalo im prekážať najmä to, že každý z nich má úplne odlišný životný štýl. Podľa webu marca.com Benovi vadilo najmä to, aký vzťah má jeho polovička k paparazzom. Tá ich toleruje a nerobí si z nich vrásky na čele, dokonca im niekedy vyjde aj v ústrety. Ben ich však neznáša a snaží sa im všemožne vyhýbať. Manželia sa na verejnosti začali spolu objavovať čoraz menej a dokonca predávajú aj spoločný dom, ktorý si po svadbe kúpili. Ben aktuálne už niekoľko týždňov žije v prenajatej vile neďaleko svojej exmanželky Jennifer Garner. Podľa zahraničných médií sa speváčka snažila manželstvo zachrániť, no aj jej pohár trpezlivosti pretiekol a povedala si dosť. Ako to celé dopadne ukážu nasledujúce týždne. 

Jennifer Lopez a Ben Affleck

Profimedia

Jennifer Lopez a Ben Affleck

Profimedia

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie