Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vyhliadla si pekný jarný top v ZARE, ale keď si ho obliekla... Puknete od smiechu, ako v ňom vyzerá
Zdielať na

Vyhliadla si pekný jarný top v ZARE, ale keď si ho obliekla... Puknete od smiechu, ako v ňom vyzerá

Zdroj: TikTok/evangelinetopaz

Aj vám sa už stalo, že sa vám páčil nejaký módny kúsok na obrázku alebo na figuríne vo výklade, no keď ste si ho obliekli, boli ste sklamané? V tomto prípade to dopadlo ešte o niečo horšie!

Jedna módna maniačka na sociálnej sieti ukázala ružový top z novej kolekcie jar-leto, ktorý si vyhliadla v obľúbenom módnom reťazci Zara a nevedela sa dočkať, kedy si ho bude môcť vyskúšať a kúpiť, píše The Sun.

Pozrite sa, ako sa na Met Gala 2023 obliekli svetové celebrity...

Predstava vs realita... ​

"Zara na vešiaku a Zara na mne... Na toto som nebola pripravená, haha," napísala pod video mladá žena.  

Top v jemnej baby ružovej farbe vyzeral na pohľad naozaj pekne a zaujímavo najmä vďaka srdiečkovému výstrihu a otvorom pod prsiami. Keď si však top obliekla, práve tento detail sa ukázal ako veľká zrada, keďže jej prsia vhupli presne do tohto otvoru. Vyzeralo to vo finále všelijako, no rozhodne nie sexi ani štýlovo.  

TikTok/evangelinetopaz

Video sa stalo veľmi rýchlo virálne a má už takmer 4-milióny videní. Tento nákup síce nedopadol podľa jej predstáv, zato pobavil tisíce ľudí a mnohí sa tiež z tejto skúsenosti poučili. Presvedčili sa totiž, že podobné kúsky si pred kúpou treba rozhodne vždy vyskúšať a už vôbec ich neobjednávať online...

@evangelinetopaz Zara on the hanger vs on me ??? you aren’t ready for this one haha! #zara #zaratryon #zarafashion #zaraoutfit #pfg #fashionfail ♬ Cupid - Sped Up - EXE ROHIT

Súvisiace články

Najčítanejšie