Jasno
16°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
TOP módne triky, ktoré vám zlepšia vzhľad na počkanie: Budete vyzerať šik a nezaplatíte ani cent!
Zdielať na

TOP módne triky, ktoré vám zlepšia vzhľad na počkanie: Budete vyzerať šik a nezaplatíte ani cent!

Zdroj: Profimedia

Dokonalý look nemusí nutne znamenať drahé nákupy oblečenia z najnovších kolekcií. Kúzlo a základ úspechu tkvie vo vašom štýle, ktorý sa za peniaze kúpiť nedá.

Vyskúšajte najpopulárnejšie módne fígle z Instagramu, vďaka ktorým vám to viac pristane, a navyše ušetríte kopec peňazí za nové oblečenie.

Celkom iný top 

Ozvláštnite svoj obľúbený jednoduchý top perlovým alebo retiazkovým náhrdelníkom, ktorý má čestné miesto vo vašej šperkovnici. Stačí, keď zložíte ramienka a prevlečiete ich obľúbeným šperkom. Ten potom zapnete na krku tak, ako ste zvyknuté. Doplňte ho širokými palazzo nohavicami s vysokým pásom, blazerom a sandálkami na podpätku či lodičkami s ostrou špičkou a zabodujete tak na večierku ako aj v kancelárii.

Ak vás už omrzela prílišná jednoduchosť vášho trička véčkového výstrihu, dodajte mu exkluzivitu malou saténovou šatkou. Prevlečte ho vpredu prostriedkom vertikálnym smerom a šatku uviažte na jeden uzol. Zadnú dolnú časť trička zviažte gumičkou a schovajte dovnútra. Z voľného trička sa tak vytvorí cool top srdiečkového strihu, ktorý bude tvoriť dokonalú symbiózu s oversized sakom a širokými elegantnými šortkami s vysokým pásom.

A ako na asymetrický strih topu, ktorý opticky naťahuje, a teda zoštíhľuje postavu? Pokiaľ vlastníte tielko v podobe body s dolným zapínaním na cvočky, skúste ho obliecť opačným smerom. Teda dolný diel si zapnete na jednom ramene. Svoj look tak povýšite o level vyššie! 

View this post on Instagram

A post shared by Bo Brown (@bobrownn)

Zúženie nohavíc či kraťasov  

Všetko spraví jeden väčší spínací špendlík, pokiaľ vaše nohavice alebo šortky disponujú zapínaním na háčik. Špendlík prepichnite v oblasti zapínania z vnútornej časti tak, aby sa na tej vonkajšej vytvoril malý úchyt. Za ten potom jednoducho zaháknete háčik.

View this post on Instagram

A post shared by Bo Brown (@bobrownn)

Keď silueta dostane tvar  

Kúpili ste si šaty rovného strihu, ale nakoniec sa v nich cítite trochu utopená? Dodajte svojej postave ženské krivky pomocou dvoch pomôcok. A to prostredníctvom veľkej kruhovej náušnice či kovového náramku spolu s gumičkou. Kruhový tvar umiestnite spredu ľahko k strane v oblasti pása a zospodu ho pripevnite gumičkou. Tento trik efektne zoštíhli siluetu a zároveň nariasí vaše pohodlné šaty.

View this post on Instagram

A post shared by Bo Brown (@bobrownn)

Šik košele 

Košeľu možno ozvláštniť niekoľkými spôsobmi, napríklad ju stačí len zapnúť inak. Zapnite ju na gombíky do zhruba polovice a dva cípy dvakrát prekrížte. Potom ich založte do košele z každej strany a razom z nej vytvoríte cropped strih, ktorý zvýrazní váš pás.

Bez nevzhľadných ramienok  

Nevzhľadné ramienka od podprsenky vyčnievajúce z vášho obľúbeného topu je večná letná téma. Ak ich nemáte odnímateľné alebo si ich nechcete dávať dole, naučíme vás ich v pár krokoch podľa strihu tielok efektne schovať. U tielok so širokými ramienkami bližšie k sebe je ideálne ramienka od podprsenky zozadu k sebe pripnúť pripináčikom. Razom sa tak zúži k stredu a nebudú vyčnievať. Pokiaľ máte rady lodičkový výstrih topov, ramienka zložte dole, raz prekrížte tesne pod podpazuším a navlečte na ruky. Pozrite si aj ďalšie super tipy vo videu:  

View this post on Instagram

A post shared by Bo Brown (@bobrownn)

Súvisiace články

Najčítanejšie