Jasno
28°
Bratislava
Patrik, Patrícia
6.7.2024
Nicole Kidman bola na premiére neprehliadnuteľná: Stavila na odvážne šaty bez spodnej bielizne
Zdielať na

Nicole Kidman bola na premiére neprehliadnuteľná: Stavila na odvážne šaty bez spodnej bielizne

Zdroj: Profimedia

Oscarová herečka má aj dávno po päťdesiatke štíhlu a pevnú postavu a práve preto si môže dovoliť obliecť naozaj čokoľvek. Ako sa vám páčia tieto šaty?

V londýnskej galérii umenia Tate Britain sa konala premiéra nového hviezdne obsadeného seriálu Special Ops: Lioness. V projekte z dielne Paramount+ sa v hlavných rolách objavia Zoe Saldana, Morgan Freeman a Nicole Kidman. A práve Nicol sa na slávnostnej premiére objavila v čiernej rafinovanej róbe, v ktorej sa jednoducho nedala prehliadnuť, píše Daily Mail.

Nicole (56), ktorá je zároveň výkonnou producentkou špionážnej akčnej série vyzerala v úzkych dlhých šatách veľmi pôvabne, no podľa mnohých až extrémne štíhlo. Ich najvýraznejším prvkom bola však oblasť dekoltu s veľkým kvetom a zaväzovaním okolo krku a tiež veľký výstrih na bruchu. Bolo viac než jasné, že pod takéto šaty si herečka podpsenku nemohla dať aj keby veľmi chcela.   

Profimedia

Obľúbená austrálska herečka pred pár rokmi šokovala svojim vzhľadom po tom, čo úplne prepadla rôznym omladzujúcim zákrokom, ktoré jej zmenili tvár na nepoznanie.  

Hoci dlho zatĺkala a tvrdila, že výplne a botox nepoužívala, napokon sa priznala, že bola na omladzovaní doslova závislá. S výsledkom však sama nebola spokojná a dnes sa už podobným procedúram a zákrokom vraj vyhýba a namiesto toho, sa ešte viac zamerala na zdravý životný štýl a cvičenie, vďaka čomu sa môže pýšiť ešte pevnejšou a dokonalejšou postavou ako mala v mladosti.   

Ako sa vám páči v rafinovaných šatách, v ktorých prišla na premiéru?  

Súvisiace články

Najčítanejšie