Zatiahnuté
17°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Česká topmodelka v nich zabodovala: TOP letné šaty, ktoré pristanú každej postave a schovajú nedostatky
Zdielať na

Česká topmodelka v nich zabodovala: TOP letné šaty, ktoré pristanú každej postave a schovajú nedostatky

Zdroj: Profimedia

Po nedávnej návšteve Bratislavy a promo turné ku svojej novej knihe sa česká rodáčka ukázala aj na filmovom festivale v Karlových Varoch. Pozrite sa, ako očarujúco vyzerala!

Slávna modelka, herečka aj spisovateľka Pavlína Pořízková (58) sa objavila na úvodnom ceremoniáli 57. ročníka festivalu v Karlových Varoch a na červenom koberci doslova žiarila v zaujímavých fialových šatách. Nás však zaujali tie, v ktorých sa objavila na následnej párty.

Šampanský dom Moët & Chandon vo Varoch tradične organizuje prípitok na dobrú vec. Za každú slávnu tvár, ktorá si priťukne na slávu festivalu, prispeje na dobročinné účely. Tohtoročná podpora mieri do Klubu cystickej fibrózy.  

Na prestížnej párty nechýbala ani slávna bývala topmodelka českého pôvodu, ktorá na túto príležitosť zvolila mimoriadne trendy a nadčasové košeľové šaty. Pavlína tým dokázala, že tento kúsok je naozaj univerzálny a tak, ako ich vynosíte napríklad s teniskami či sandálmi, rovnako skvelo môžu s vhodnými doplnkami vyzerať aj na slávnostnú večernú príležitosť.  

Profimedia

Výhodou košeľových šiat je aj to, že šikovne schovajú aj oblejšie krivky a kombinovať sa dajú naozaj so všetkými topánkami či doplnkami. Čo sa týka farieb, dominujú jednofarebné šaty, prúžky či jemná bodka a na voľný čas aj tenká džínsovina.    

Musíme uznať, že Pavlína Pořízková vyzerala v týchto košeľových šatách dokonale a k jej skvelému vzhľadu a dobrej nálade určite prispel aj jej nový priateľ, slávny producent - Jeff Greenstein.  

Jej bledomodré šaty pochádzajú od českých návrhárok, ktoré tvoria pod značkou WWØ, Nech sa páči aj niekoľko ďalších inšpirácií!  

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by ELLE Czech (@elleczech)

View this post on Instagram

A post shared by DressUp (@dressupcz)

View this post on Instagram

A post shared by WEARMEE (@wearmee.sk)

Súvisiace články

Najčítanejšie