Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Ženu skritizovali za outfit na oslavu: Donútili ma prezliecť sa, naozaj vyzerám ako striptérka?
Zdielať na

Ženu skritizovali za outfit na oslavu: Donútili ma prezliecť sa, naozaj vyzerám ako striptérka?

Zdroj: Instagram/meganmariac

Chcela vyzerať skvelo a trendy, no vlastná rodina ju skritizovala na plnej čiare. Čo poviete na jej oblečenie vy? Je vhodné na oslavu alebo ani náhodou?

Mladá žena Megan Mariac sa posťažovala na sociálnej sieti na to, že ju za outfit skritizovali členovia najbližšej rodiny. Fanúšikom ukázala, v čom sa chystala ísť na oslavu 70-tých narodenín starého otca a bola zvedavá na ich názor, píše Daily Star.

Tak tieto nádherné svadobné šaty určite nikto neskritizoval! Čo poviete, páčia sa vám?

Je toto vhodný outfit na oslavu?​

Základným kúskom Meganinho outfitu mala byť krátka károvaná sukňa, čo sa napokon ukázalo ako najväčší problém. 

"Moja rodina povedala, že vyzerám ako striptérka, keď som si na večeru obliekla túto krátku sukňu," posťažovala sa Megan a ukázala tri topy, z ktorých si chcela vybrať ten, čo sa k sukni bude hodiť najviac. 

Po nepríjemnej kritike sa nakoniec na sukňu vykašľala a obliekla si džínsy, no zaujímalo ju, či aj pre iných sa zdalo jej oblečenie úplne nevhodné na oslavu do reštaurácie. 

Mnohí sa pridali k názoru rodiny a súhlasili, že sukňa je až príliš krátka a pôsobí skôr vulgárne, iní jej radili, aby sa obliekala podľa seba, pretože je dôležité, aby sa to páčilo hlavne jej. 

Čo na jej outfit hovoríte vy? Je vhodný na slávnostnú večeru alebo ani náhodou?

@meganmariac wore jeans in the end as my family told me i look like a str i p p a x #foryoupage #foryou #fyp #styleanoutfitwithme ♬ original sound - Meganmariac
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Mariac? (@meganmariac)

Súvisiace články

Najčítanejšie