Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ewa Farna schytala obrovskú kritiku za outfit na Slávikoch: TAKTO speváčka zareagovala
Zdielať na

Ewa Farna schytala obrovskú kritiku za outfit na Slávikoch: TAKTO speváčka zareagovala

Zdroj: Profimedia

Čerstvá česká strieborná slávica sa svojimi extravagantnými outfitmi a účesmi preslávila už niekoľkokrát a aj teraz na seba strhla všetku pozornosť, no kritici ju nešetrili.

Socha Slobody, ľadová kráľovná, svätožiara, korunka, ukrajinský kroj, tak presne takýchto komentárov sa dočkala Ewa Farna (29), ktorá na odovzdávanie Slávikov dorazila v modrom zamatovom overale, oversize saku a mohutnej čelenke na hlave. Jej outfit okamžite rozpútal búrlivú debatu a ľudí rozdelil na dva tábory.

„Mám šťastie, že mám okolo seba skvelé dievčatá, ktoré sa ničoho neboja a všetky moje výmysly realizujú. Toto som nosila v hlave už dlho a podarilo sa. Čelenka je z dielne šperkárky Anny Škardy z východných Čiech, ktorá s manželom založila značku bižutérie Carbickova Crowns. Vyrábali korunku pre Beyoncé, Khloé Kardashian a teraz aj pre mňa,“ prezradila Ewa Farna pre český Blesk. 

Profimedia

Hoci speváčka minuloročné víťazstvo neobhájila, bola s výsledkami veľmi spokojná. „Vôbec nie som smutná, ani sklamaná, naopak je to pre mňa výzva na ďalší rok. Veľmi želám Lucke, že vyhrala, a všetkým ďalším, ktorí boli ocenení. Mám za sebou nádherné turné Umami a na budúci rok som si k svojej tridsiatke nadelila koncert v O2 aréne. Nebudem spievať sama, už premýšľam o hosťoch,“ pochválila sa speváčka. 

Na kritiku zareagovala svojsky 

Ewa je na kritiku zvyknutá, odmalička bojuje s narážkami na svoje telo. Tieto šaty navyše navrhovala ona, údajne sa nechala inšpirovať v zahraničí. Už vopred o sebe sama hovorila ako o niečom „medzi Sochou slobody, Avatarom, Pannou Máriou so svätožiarou a ukrajinským krojom.“ 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Na Instagrame neskôr pridala aj ďalšie prirovnanie, napríklad „Ľadová kráľovná, Slnečník s Veterníkom dohromady z rozprávky Princ a Večernica, snehová vločka, alebo zosobnenie O2 arény v ľudskú bytosť...“ 

A namiesto toho, aby sa hnevala na poriadnu lavínu kritiky na jej outfit, rozhodla sa všetkým hejterom zalepiť ústa. „Pre všetkých módnych expertov z komentárov na internete - posielam pusinku,“ zapózovala s úsmevom plným sebavedomia do objektívu. 

Za svoju perfektnú reakciu a odvahu zaujať takýmto nevšedným outfitom si u svojich fanúšikov aj mnohých celebrít získala obdiv a uznanie. Jednoducho nechcela byť obyčajná a nudná a chcela zaujať, čo sa jej rozhodne podarilo!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @noemi.endl

Súvisiace články

Najčítanejšie