Jasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Perfektne sedia štíhlym aj bacuľkám: Hitom sociálnych sietí sú tieto ŠATY
Zdielať na

Perfektne sedia štíhlym aj bacuľkám: Hitom sociálnych sietí sú tieto ŠATY

Zdroj: TikTok

Ženy sa do týchto šiat zo Zary úplne zbláznili a dôvod je najmä ten, že vyzerajú skvelo na každom type postavy a majú priaznivú cenu. Čo na ne hovoríte vy?

Na TikToku sa tešia veľkej obľube a vo svojom šatníku ich už má takmer každá milovníčka módy. Ak sa už neviete dočkať jari, môžete ju privítať práve ružovými šatami, ktoré vám vykúzlia dokonalé krivky.

Hotový ošiaľ medzi ženami spôsobili tieto ružové saténové midi šaty, ktoré predáva Zara za priaznivú cenu 59,90 USD (cca 55 eur).

;

Šaty vyzerajú luxusne a pritom ich cena nie je privysoká a podľa slov nadšených majiteliek skutočne sadnú na každú postavu bez ohľadu na to, či ste nízke, vysoké, príliš štíhle, alebo bacuľky. „ZaraPinkDress“ sú momentálne top hitom medzi prvými jarnými lastovičkami.

Ženy ocenili okrem spomenutých vlastností aj to, sú v oblasti hrudníka tak dobre ušité, že pod ne netreba podprsenku a môžu tak dokonalo vyniknúť tak špagetové ramienka na šatách, ako čiastočne odhalený chrbát.

TikTok/emmyqandrews

​Šaty sú perfektnou voľbou napríklad na párty, pokojne aj s krátkou bundičkou či sakom,  jedna z nadšených majiteliek si ich dokonca plánuje dať na svojej svadbe po polnoci. 

Čo poviete na tieto ružové šaty vy? Prijali by ste ich do svojho šatníka?

@inchargeofoutfits #zarahaul #zaraunboxing #zara #tiktokfashion ♬ som original - ?
@supercoolexploradora Reply to @pinkfriday002 ♬ original sound - supercoolexporadora
@supercoolexploradora Saw a tiktok & purchased immediately, unboxing Zara pink silk dress ? #zara #zarahaul #springfashion2022 #fyp #ShowUsYourDrawers ♬ brutal vogue - Alex Chapman
@carlarayy10 What do you guys think?!?! #zara #zarapinkdress #zarahaul #zaradress #petitedress #petiteoutfit #petitefashion #smallchesttips ♬ som original - ?

Súvisiace články

Najčítanejšie