Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Česká Barbie na turistike pri Nitre: Slovákom skoro oči vypadli, keď zbadali jej outfit!
Zdielať na

Česká Barbie na turistike pri Nitre: Slovákom skoro oči vypadli, keď zbadali jej outfit!

Zdroj: instagram/lolotabella

Ako to dopadne, keď sa krásavica ako Gabriela Jiráčková, ktorej ľudia nepovedia inak ako Barbie, vyberie na prechádzku slovenskou prírodou. Takto! Rozhodne by ste ju neprehliadli…

Svoje telo sa prirodzene pekná blondína rozhodla premeniť na vysnívaný ideál krásy. Gabriela veľmi skoro začala s vylepšovaním svojho tela, ktoré je takmer dokonalé. 

Za sebou má niekoľko zväčšovaní pŕs, implantáty, tvárové výplne… Všetko to podstúpila len preto, aby sa premenila na žijúcu Barbie bábiku. Gabriela svojím vzhľadom púta pozornosť všade, kde sa objaví. A nemusí to byť práve nejaká spoločenská akcia. Stačí, keď sa vyberie do prírody. Nie je to tak dávno, čo kráska spoznávala krásy Slovenska, konkrétne okolia Nitry. Práve tu sa vybrala na ľahkú turistiku. Na čistinke by ste ju rozhodne neprehliadli, keďže mala na sebe športový úbor, ktorý nápadne pripomínal bikiny. 

Svojou netradičnou voľbou oblečenia okamžite vzbudila záujem a ľudia sa nestačili čudovať, či naozaj takto oblečená chodí do prírody, alebo sa vyzliekla len kvôli fotke na Instagram. “Je to normálna športová podprsenka a šortky, ale človek ich musí vedieť nosiť…Tento outfit ani nemal byť ničím zvláštny…” zhodnotila kráska. Vybrali by ste sa takto do lesa?

Súvisiace články

Najčítanejšie