Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kvôli svadobným šatám si skočili do vlasov: Taký podraz od budúcej švagrinej nečakala
Zdielať na

Kvôli svadobným šatám si skočili do vlasov: Taký podraz od budúcej švagrinej nečakala

Zdroj: unsplash.com/tiko-giorgadze

Každá žena má predstavu, ako by mali vyzerať svadobné šaty, v ktorých sa raz bude vydávať. Niketoré si to nechajú len pre seba a iné sa vysnívanou róbou rady pochvália. Nie vždy je to však najlepší nápad.

Istá nemenovaná žena sa posťažovala v známej facebookovej skupine “That’s It I’m Wedding Shaming“ na svoju budúcu švagrinú, ktorá vraj okopírovala jej vysnívané svadobné šaty.

Budúca nevesta vysvetlila, že ona aj jej brat budú mať svadbu v tomto roku, akurát on sa bude ženiť o niekoľko týždňov skôr. Svojej budúcej švagrinej poslala fotografiu šiat, ktoré si plánuje dať na svadbu ona a poprosila ju, aby si nevybrala rovnaké, píše denník The Sun. Poslala jej fotografie dvoch šiat, pretože do druhých sa chce prezliecť po polnoci.

Facebook/That's It I'm Wedding Shaming

Facebook/That's It I'm Wedding Shaming

Snúbenica jej brata šaty nijako nekomentovala a ona si tie svoje dala vyrobiť na mieru. Keď ich však jej budúca švagriná zbadala, takmer odpadla. „Nechala si ušiť šaty, ktoré sú kombináciou jedných aj druhých mojich šiat!,“ posťažovala sa naštvaná žena.

Tieto šaty si nechala ušiť na mieru jej budúca švagriná...

Facebook/That's It I'm Wedding Shaming

Budúca nevesta čakala, že vo facebookovej skupine ju niekto poľutuje a dá jej za pravdu, stal sa však presný opak. Ženám sa nezdalo, že by sa šaty nejako okato podobali a myslia si, že to až extrémne prežíva. „Všetky svadobné šaty sú tak trochu podobné, nemyslíte?“ napísala jej jedna z mnohých.

Ako by ste na mieste budúcej nevesty reagovali vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie