Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lacnú podprsenku zmenila na sexi bielizeň: Jednoduchý TRIK skúšajú ženy ako divé
Zdielať na

Lacnú podprsenku zmenila na sexi bielizeň: Jednoduchý TRIK skúšajú ženy ako divé

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Aj za málo peňazí môžete mať veľa muziky. Keď uvidíte, aký skvelý nápad zrealizovala táto mladá žena, budete to chcieť tiež!

Možno ste sa aj vy počas lockdownu pustili napríklad do triedenia svojho šatníka a nechali ste si konečne iba to, čo naozaj nosíte.

​A možno ste v starých veciach, ktoré ste už dávno nenosili, našli aj podobnú podprsenku, ako táto žena. Skôr, než sa jej zbavíte, vyskúšajte jej dať druhú šancu, je to úplne jednoduché!

Z lacnej podprsenky sexi bielizeň

Nemenovaná žena zverejnila na TikToku video, ktoré sa stalo okamžite virálne. Ženám ukázala, ako si z lacnej podprsenky za 4 libry vyrobila peknú zvodnú bielizeň.

Červenú čipkovanú podprsenku našla zabudnutú v šatníku a zistila, že ju na sebe vlastne nikdy nemala, lebo bola až prehnane a neprirodzene „vypchatá.“ Zobrala preto nožnice a celú mäkkú výplň z nej jednoducho vystrihla a odstránila. Výsledkom je jemnučká sexi podprsenka, ktorá ani náhodou nevyzerá lacno. Mnohé ženy dokonca podotkli, že im tento kúsok pripomína bielizeň Victoria Secret.

Tento trik si pozrelo už viac ako 1,5 milióna žien a čuduj sa svete, podobný vypchatý kúsok našla vo svojom šatníku takmer každá! Čo na to poviete vy, vyskúšate si to tiež?

@ellabennyxo

actually came out rlly nice and it was like £4 or something ? ##fypシ ##foryoupage ##blowthisup ##foryou ##brallete

♬ Ak47 - Jdm ?

Súvisiace články

Najčítanejšie