Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tajomstvo Čaputovej outfitu odhalené: TOTO skrývala aj pred samotným pápežom!
Zdielať na

Tajomstvo Čaputovej outfitu odhalené: TOTO skrývala aj pred samotným pápežom!

Zdroj: Profimedia.sk

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová sa vo Vatikáne stretla s pápežom. Oveľa viac ako témy, ktoré spolu preberali, však zaujal jej outfit!

Pani prezidentka už v minulosti nie raz dokázala, že si ľudí, s ktorými spolupracuje, dobre vyberá. Príkladom je aj módny návrhár Boris Hanečka, ktorý sa jej pri rôznych oficiálnych príležitostiach postaral o elegantný, no nápaditý outfit. Inak tomu nebolo ani tentoraz!

​Čaputovú totiž vo Vatikáne prijal pápež František. Samotnej audiencii predchádzali prípravy, aj čo sa týka vhodného oblečenia. Vysokopostavené ženy tu totiž musia dodržiavať striktný protokol - môžu mať oblečené čierne formálne šaty, ktoré budú zakrývať ramená a nesmie chýbať ani pokrývka hlavy. A práve tá v sebe skrývala rafinovaný detail! Boris Hanečka pre Pravdu.sk priznal, že závoj mal tvar Slovenskej republiky a dokonca na ňom boli vyšité všetky väčšie mestá! 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova)

Zaujímavosťou bolo, že audiencia bola bez rúšok na výslovnú žiadosť pápeža. Všetci prítomní sa sa však predtým nechali otestovať. Ako sa vám páčia šaty našej prezidentky?

Súvisiace články

Najčítanejšie