Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dievča si objednalo rovnaký overal ako modelka na fotke: Z jej videa puknete od smiechu
Zdielať na
Top trendy

Dievča si objednalo rovnaký overal ako modelka na fotke: Z jej videa puknete od smiechu

Zdroj: tiktok/ perri_theplatypus1/asos.com

Nie každý online nákup dopadne na jednotku. O tom sa nedávno presvedčila aj táto mladá Američanka, ktorá vtipným videom zabáva svet!

Perri je jednou z vychádzajúcich hviezd na TikToku, kde sa snaží zaujať rôznymi videami. Jedno z nich malo obrovský úspech!

Perri v populárnom online obchode Asos padol do oka ružový overal. Pred samotnou kúpou skontrolovala veľkosť a objednala si ho. Úplnou náhodou sa jej veľkosť zhodovala s tou, ktorú mala na sebe modelka na fotke. Keď jej kúsok dorazil domov, nestačila sa čudovať. Už na prvý pohľad vyzeral byť malý. Perri sa do neho horko-ťažko nasúkala. Ako to dopadlo? Takto!

@perri_theplatypus1

##greenscreen what the fuck happened ##makeitmini ##OurType

♬ original sound - Madeline

Jej vtipné video pobavilo milióny ľudí po celom svete. Možno vám napadlo, prečo si niekto objedná menšiu veľkosť, keď má už na prvý pohľad inú postavu ako chudučká modelka na fotke? "Samozrejme, že som si pozrela ich veľkostnú tabuľku a tá jasne hovorila, že si mám objednať S-ko, ktoré aj bežne nosím. Modelka na fotke aj ja nosíme rovnakú veľkosť, ale nakoniec sa zdá, že ich tabuľka je zlá," vysvetlila brunetka. Žeby?

Zdielať na

Najčítanejšie