Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
XL verzus XS: Štýl nezáleží od konfekčnej veľkosti, akú nosíte a tu je dôkaz!
Zdielať na

XL verzus XS: Štýl nezáleží od konfekčnej veľkosti, akú nosíte a tu je dôkaz!

Zdroj: Instagram/kamenskaya.style

Aj vy si myslíte, že niektoré trendy kúsky ukážu lepšie na štíhlej ženskej postave? Nie je to úplná pravda! Stylistka Marina nosí veľkosť XL a je presvedčená o tom, že móda nie je len pre vychrtliny!

Ak zavítate do hociktorého obchodu s oblečením, zrejme si všimnete, že už samotné figuríny majú ultraštíhle postavy. A práve na nich sa prezentujú módne kúsky. Nie je tajomstvom, že rôzne značky ponúkajú svoje kolekcie práve na štíhlejšie ženské postavy, maximálne do veľkosti 42/44. 

​Marina pochádza z Ruska, kde sa venuje práve móde. Sama priznáva, že obyčajne nosí veľkosť XL a je presvedčená, že štýlovo môže vyzerať každá žena, bez ohľadu na číslo oblečenia. Aj preto sa podujala na super experiment. Seba a svoju kamarátku, ktorá nosí veľkosť XS oblieka do rovnakých outfitov. 

Následne svojich fanúšikov na Instagrame nechala rozhodnúť, ktorej z nich sadol ten konkrétny outfit lepšie. "V tomto videu vám chceme ukázať, že štýlové môžete byť nielen v XS, ale aj v XL.
Vážené: Milujte seba v akejkoľvek veľkosti a budete milované!" odkazuje všetkým tým ženám, ktoré sú nešťastné z toho, ako vyzerajú.

Súvisiace články

Najčítanejšie