Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Takto to robia štýlové ženy: Osvojte si 10 TOP pravidiel pri nosení módnych doplnkov
Zdielať na

Takto to robia štýlové ženy: Osvojte si 10 TOP pravidiel pri nosení módnych doplnkov

Zdroj: brightside.me

Niekedy je menej viac a platí to aj v móde a rovnako aj pri výbere módnych doplnkov. Ak chcete vedieť, ako sa obliekať a byť pritom vždy šik, tieto tipy vám pomôžu!

Vhodnými módnymi doplnkami môžete zmeniť aj obyčajný outfit na trendy kombináciu, v ktorej vás budú všetci obdivovať. Inšpirujte sa tými najštýlovejšími ženami sveta, ktoré presne vedia, ako na to!

Nenoste viac ako 3 - 4 veľké doplnky

Tri až štyri doplnky k jednému outfitu sú maximum a nezabúdajte, že by vždy mali navzájom ladiť čo sa týka farby, štýlu a materiálu, z ktorého sú vyrobené.

brightside.me

Neskrývajte veľký golier pod objemnú šatku

Ak váš kabát už má veľký golier, nepridávajte k outfitu veľkú šatku. Namiesto toho noste menšiu nenápadnú šatku zastrčenú pod golierom.

brightside.me

Celú sadu šperkov noste iba ak sú drobnej veľkosti

Niektorí tvrdia, že nosiť celú súpravu bižutérie dokopy, je nevkusné. Je to pravda iba čiastočne, pretože všetko závisí od toho, aké veľké sú jednotlivé kúsky. Ak sú drobné a minimalistické, nosenie všetkých dohromady môže pôsobiť elegantne.

brightside.me

Zabudnite na pravidlo, že kabelka musí byť rovnakej farby ako topánky

Výber kabelky, ktorá zodpovedá vašim topánkam, už dávno nie je povinné, práve naopak. Pozor však dávajte pri veľmi svetlých topánkach, tam je skutočne lepšie mať kabelku v kontrastnom svetlom tóne.

brightside.me

Vyzdvihnite len jednu vec

Z vášho oblečenia, mejkapu, alebo doplnkov, môžete urobiť pútavú súčasť vzhľadu, nemali by ste sa však snažiť dosiahnuť rovnaký efekt prostredníctvom všetkých troch súčasne. Kombinácia nafúknutého goliera na blúzke s obrovskými diamantovými náušnicami vyzerá jednoducho absurdne, pozor na to!

brightside.me

Ak si oblečiete večerné šaty, zabudnite na hodinky

Náramkové hodinky fungujú dobre v kombinácii s mestským, športovým či biznis lookom, ale ak si oblečiete večernú róbu, určite ich nechajte doma.

brightside.me

Veľké prstene nie sú pre každú

Hrubé a masívne prstene nevyzerajú dobre na krátkych prstoch, kým tie tenké a jemné  dokážu vizuálne zväčšiť ich dĺžku. Pamätajte na to, keď si najbližšie budete vyberať prsteň.

brightside.me

Rukavice by mali ladiť aspoň s jedným kusom vášho oblečenia

Rýchly spôsob, ako zvoliť správnu farbu rukavíc. Pozrite sa na farbu topánok, opasku alebo napríklad rúžu. Rukavice by mali spravidla harmonicky ladiť aspoň s jednou časťou vášho oblečenia.

brightside.me

Ak máte oblečené pastelové tóny, vyhnite sa čiernej obuvi

Pastelové tóny v oblečení najlepšie podporíte obuvou vo svetlejších odtieňoch. Na tmavé topánky v tomto prípade rozhodne zabudnite.

brightside.me

Veľmi špecifické doplnky kombinujte vždy s neutrálnymi farbami

Ak nosíte doplnky s množstvom nití alebo výrazných korálikov, celkový efekt zmiernite oblečením neutrálnej farby. Výsledok bude pôsobiť zaujímavo a nie prekombinovane.

brightside.me

Súvisiace články

Najčítanejšie