Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Módni dizajnéri navrhli šaty, ktoré vás ochránia pred koronavírusom: Ako sa vám páčia?
Zdielať na

Módni dizajnéri navrhli šaty, ktoré vás ochránia pred koronavírusom: Ako sa vám páčia?

Zdroj: Profimedia

Ak sa vám pravidelne stáva, že si zabudnete rúško na tvár keď idete von, tento nápad sa vám určite zapáči!

Spoločnosť PrettyLittleThing predstavila svoju novinku - čierne priliehavé šaty, ktoré zároveň slúžia aj ako ochranná maska na tvár. Vyzerá to tak, že trafili klinec po hlavičke, pretože o korona šaty je veľký záujem!

Šaty 2v1

Koľkokrát sa vám už stalo, že ste si vybehli do obchodu a museli ste sa vrátiť, lebo ste si zabudli rúško? Pandémia koronavírusu je tu stále a vyzerá to tak, že tak skoro sa rúšok na tvári nezbavíme, na čo vo veľkom zareagovali aj módne značky.

Kým rúška v najrôznejších prevedeniach zoženiete už snáď v každom obchode s oblečením, tieto šaty sú veľkou novinkou, či skôr skúškou, ako na ne ľudia zareagujú.

Mini priliehavé šaty sú navrhnuté tak, že vrchnú časť na krku si môžete vytiahnuť dohora a gumičkami upevniť za ušami, čím vlastne nahradíte rúško. Samozrejme, pri spustení sa dá látka zrolovať a šaty sa dajú nosiť aj bez rúška.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa FASHION • BEAUTY • LIFESTYLE (@prettylittlething),

Odkedy sa v nich predviedla modelka Lottie Moss, spoločnosť hlási obrovský záujem, niektoré veľkosti korona šiat sa dokonca okamžite vypredali.

Mnohí ľudia však podotkli, že šaty nie sú veľmi praktické najmä pri dlhšom nosení, keďže rúška by sme si už po pár hodinách mali vymieňať. Na kratšiu dobu to však môže byť príjemná zmena, čo poviete?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @lottiemossdaily,

Súvisiace články

Najčítanejšie