Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
TOTO je rifľová pohroma roka: Kto si tieto nohavice dobrovoľne oblečie?
Zdielať na

TOTO je rifľová pohroma roka: Kto si tieto nohavice dobrovoľne oblečie?

Zdroj: unsplash/Leighann Blackwood

Chcete si kúpiť nové rifle a neviete, aké si vybrať? Ukážeme vám kúsok, ktorý aktuálne zaujal módne maniačky po celom svete! Pochádza z dielne populárnej talianskej značky a je úplne iný ako nohavice, ktoré máte doma.

Nie je tajomstvom, že módne značky sa predbiehajú v tom, s akou novinkou prídu na trh. Všetky sa svojich potenciálnych klientov snažia zaujať niečím novým a originálnym. 

​V tomto duchu pred pár dňami uzreli svetlo sveta nové džínsy z dielne talianskej svetoznámej značky Gucci. Sú vyrobené z bio bavlny a keď ich prvýkrát uvidíte, zrejme si poviete, že ten, kto si ich kúpi, musí byť naozaj zarytý fanúšik tejto značky. Prečo?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maybella Boma (@maybelle_boma),

V oblasti kolien sú totiž zafarbené zelenou farbou a nápadne pripomínajú obyčajné špinavé rifle, v ktorých príde vaša ratolesť domov z ihriska. Akurát s tým rozdielom, že tento kúsok stojí okolo 1000 eur. Fotky nohavíc sa sociálnymi sieťami začali šíriť rýchlosťou blesku a ľudia sa z nich smejú. Kto by za takýto módny hit platil stovky eur, keď si ho jednoducho môže vyrobiť aj doma?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NEW ??? (@amazonmusicstore),

Súvisiace články

Najčítanejšie