Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vybehla si do obchodu, vrátila sa naštvaná a zahanbená: Problémom bol tento outfit
Zdielať na

Vybehla si do obchodu, vrátila sa naštvaná a zahanbená: Problémom bol tento outfit

Zdroj: Twitter

Mladá žena zažila v supermarkete hanbu a poníženie a rozhodla sa, že svoju skúsenosť zverejní, aby sa podobné veci nestávali. Čo na to hovoríte vy?

Zákazníčka Lauren O'Connor sa podelila na sociálnej sieti o nepríjemnú skúsenosť, ktorú zažila pri rýchlom nákupe. Doteraz nechápe, čím sa tak previnila, keď ju strážnik pred všetkými upozornil.

Prehnala to alebo nie?

Lauren z Veľkej Británie sa do bežného supermarketu zastavila iba pre nejaké nanuky. Bol veľmi horúci deň, tak si na seba natiahla iba tričko a kraťasy. Ani vo sne jej nenapadlo, že tento bežný ležérny outfit by mohol niekomu prekážať. V obchode však bola upozornená zamestnancom, aby si vytiahla tričko von, pretože jej nohavice sú príliš krátke.  

„Som zahanbená a sklamaná z tohto muža. Bolo 32 stupňov, čo som si mala obliecť? Netušila som, že na nákup v supermarkete je predpísaný nejaký dress code!“ vyjadrila sa nahnevaná žena.

Väčšina ľudí sa postavila na jej stranu a nahnevalo ich správanie zamestnanca, našli sa však aj takí, ktorí si rovnako ako on, myslia, že takto sa do obchodu ani na ulicu nechodí.

„Mám dcéry v rovnakom veku a bol by som zhrozený, ak by takto išli do obchodu!“ napísal jeden z komentujúcich.

„Nie je to sexizmus. Hovorí sa tomu slušnosť. Ak nechcete, aby sa ľudia na vás pozerali a sťažovali sa na vaše oblečenie, obliekajte sa vhodne!“ napísala ďalšia.

Vedenie spomínaného supermarketu sa mladej žene ospravedlnilo a konanie zamestnanca budú ešte preverovať.

Čo na jej outfit hovoríte vy? Išli by ste takto do obchodu?

Twitter

​Ďalšia časť skvelej šou Zlatá maska na vás čaká už v nedeľu o 20:35 na JOJke!

Súvisiace články

Najčítanejšie