Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
So Soňou Skoncovou v New Yorku: Zažiť Fashion Week bolo nezabudnuteľné
Zdielať na
Top trendy

So Soňou Skoncovou v New Yorku: Zažiť Fashion Week bolo nezabudnuteľné

Zdroj: Instagram

Moderátoka a influencerka Soňa Skoncová mala možnosť zažiť pravý týždeň módy v New Yorku. Možnosť dostať sa na túto prestížnu udalosť nie je vôbec jednoduché. Zaujímalo nás, ako sa jej to podarilo!

"​So značkou Tresemmé spolupracujem už druhým rokom a je úžasné, že je táto značka partnerom newyorského Fashion Weeku už neuveriteľných dvanásť rokov," prezradila Soňa. V preklade to znamená 25 módnych sezón. 

​Tento rok to bude iné

Prestížny newyorský týždeň módy, ktorý bude prebiehať od 11-16. septembra, bude tento rok iný. Pre pandémiu koronavírusu organizátori zvolili jeho bezpečnejšiu online formu. Pri tejto príležitosti tvorcovia vytvorili špeciálny look-book, v ktorom nájdete len to najlepšie z prehliadok za posledných 12 rokov! Veľkolepou oslavou spomínanej 25. sezóny bude práve jedinečný digitálny look-book plný top štýlov a tiež s komentármi návrháriek, stylistov a rôznych influencerov, ktorí v módnom biznise niečo znamenajú.

​Zažila to, čo iné Slovenky nie

Presne pred rokom mala práve Soňa možnosť nahliadnuť priamo do zákulisia módneho týždňa! Čo všetko zažila? "Bolo to napríklad navštívenie salónu, kde nám robili profesionálny hairstyling s ním spojené fotenie priamo na ulici v New Yorku," opisuje Soňa, ktorá si Veľké Jablko dosýta užila. Neobišli ju ani prehliadky. A o tom, že nešlo iba o tradičné prechádzky modeliek po móle, nasvedčuje aj fakt, na akú akciu sa dostala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova),

"Bola to práve jedna prehliadka, ktorá sa konala na nezvyčajnom mieste. Keď sme prišli do backstage, zbadala som posilňovňu, pomyslela som si, či som vôbec správne," zapochybovala. Ale nemýlila sa. Prehliadka sa konala priamom v posilňovni.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova),

 

Zdielať na

Najčítanejšie