Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ženu pre tento outfit vyhodili z posilky: Vážne je príliš odhalená?
Zdielať na

Ženu pre tento outfit vyhodili z posilky: Vážne je príliš odhalená?

Zdroj: Instagram

Ak pravidelne navštevujete posilňovne, zrejme ste v nich videli už množstvo žien v rôznych outfitoch. Verili by ste, že pre nevhodne zvolené oblečenie na cvičenie, vás môžu z niektorej aj vyhodiť?

Presne to sa totiž stalo mladej Gabi, ktorá žije v austrálskom Sydney. Pár dní dozadu cvičila v posilňovni, kde sa jej prihodilo niečo, čo naozaj nečakala. 

​V miestnosti s ňou sa nachádzal aj učiteľ, ktorý dozeral na skupinku tínedžerov. Práve jemu sa nepozdávalo jej oblečenie, ktoré bolo podľa neho nevhodné a Gabi príliš odhaľovalo. Hneď na to, prišiel za ňou majiteľ posilňovne, ktorý ju požiadal, aby sa prezliekla alebo miestnosť opustila. Gabi bola v takom šoku, že nakoniec odišla. Na Instagrame však celý svoj zážitok opísala a priložila aj fotku svojho oblečenia. 

Tá sa stala virálnou a ľudia po celom svete jej v spravách vyjadrili podporu. Gabi napísala aj sťažnosť riaditeľstvu školy, ktorú incident síce mrzel, ale v reakcii učiteľa nevideli nič zlé. 27-ročnej kráske tak neostalo nič iné, ako zmeniť posilku... 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gabi Goddard (@gabigoddard),

Súvisiace články

Najčítanejšie