Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nevestu rozzúrili šaty budúcej svokry: Aha, v čom chce ísť na svadbu, prehnala to alebo nie?
Zdielať na

Nevestu rozzúrili šaty budúcej svokry: Aha, v čom chce ísť na svadbu, prehnala to alebo nie?

Zdroj: Profimedia

Každá budúca nevesta má jasnú predstavu o svojom veľkom dni, keď povie ÁNO svojmu vyvolenému. Niektoré by dokonca boli schopné vybrať outfit pre každého jedného hosťa, aby boli spokojné!

Jedným z nepísaných pravidiel pre svadobných hostí je, že na svadbe by mala vždy najviac pútať pozornosť nevesta, ktorá je vo väčšine prípadov podľa tradícii v bielom.

​Svokra vs nevesta

Je známe, že vzťah svokry a nevesty nebýva vždy ideálny, v tomto prípade sa prvá roztržka rozpútala ešte pred svadbou. Budúca svokra poslala svojej budúcej neveste fotografiu šiat, ktoré si kúpila špeciálne na ich svadobný deň. Namiesto reakcie sa však dočkala iba dlhého ticha, ktoré neveštilo nič dobré.

Mladá žena jej neodpovedala hneď, lebo z výberu jej šiat nebola nadšená, skôr ju to doslova napálilo. V zápätí, ako šaty uvidela, zverejnila ich v istej facebookovej skupine, aby sa poradila s ostatnými.

“Svokra mi poslala šaty, ktoré si chce obliecť na našu svadbu a hádajte čo. Sú biele!” napísala rozhorčene k obrázku a dodala, že jej vlastnej mame sa to zdá úplne v poriadku, keďže ide o hustý kvetinový vzor.

Budúca nevesta hľadala v poradni podporu a porozumenie, no väčšina ľudí dala za pravdu mame a svokre. Podklad šiat je síce biely, ale látka je pokrytá kvetinovým vzorom, čiže sa to nijako nemôže biť s bielymi šatami nevesty.

Čo si o tom myslíte vy? Sú takéto šaty vhodné na svadbu pre budúcu svokru?

Facebook

 

Súvisiace články

Najčítanejšie