Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Lady Gaga v súkromí úplne kašle na módu: Čože? Takto chodí po ulici?
Zdielať na

Lady Gaga v súkromí úplne kašle na módu: Čože? Takto chodí po ulici?

Zdroj: Profimedia

Na koncertných pódiách strieda jeden extravagantnejší kostým za druhým, no vyzerá to tak, že v bežnom živote má nielen módu, ale aj svoju vizáž úplne na háku.

Geniálna speváčka Lady Gaga (34) nedávno vydala nový album, ktorý ju opäť vystrelil medzi najúspešnejších interpretov všetkých čias.

​Kým pri vystúpeniach si dáva záležať na účese, výraznom líčení a poriadne divokých outfitoch, na ulici ju paparazzi už niekoľkokrát zachytili úplne nenalíčenú v úplne obyčajných ležérnych outfitoch.

V posledných dňoch obehli internetom poriadne nelichotivé zábery s jej priateľom Michaelem Polanskym. Hoci obaja mali tváre ochránené rúškami, Gaga si pri ďalšom oblečení veľmi hlavu nelámala. Rozgajdané tielko zaviazané na uzol slúžilo zároveň ako podprsenka a na nohy si navliekla legíny svetložltej farby, v ktorých vyzerala takmer ako nahá. Podivný outfit doplnila tiež nepochopiteľne hnedými nízkymi čižmami.

Lady Gaga

Profimedia

Lady Gaga

Profimedia

Pozrite sa, ako vyzerala Lady Gaga, keď ešte nebola slávna!

Krátky top a legíny, resp. podprsenka sú vo voľnom čase asi najobľúbenejším outfitom Lagy Gaga. Takto nahodenú ju zachytili paparazzi pár dní dozadu, niektorí sú práve kvôli týmto fotkám presvedčení, že je speváčka tehotná...  

Mali by ste odvahu takto nahodené chodiť medzi ľuďmi?

Lady Gaga

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie