Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
4 TOP módne trendy na zimu podľa Anny Wintour: Možno ich už máte v šatníku
Zdielať na

4 TOP módne trendy na zimu podľa Anny Wintour: Možno ich už máte v šatníku

Zdroj: joj.sk

Aj vás zaujíma, čo sa bude túto zimu nosiť? Šéfredaktorka amerického módneho časopisu Vogue Anna Wintour poradila všetkým ženám, ktoré chcú vyzerať super! Stačia vám len štyri kúsky, do ktorých sa oplatí investovať, aby z vás urobili štýlovú divu za pár eur.

Pri pohľade na ňu by ste len ťažko uverili, že jedna z najuznávanejších módnych ikon Anna Wintour nedávno oslávila 70. narodeniny! Je to práve ona, ktorá určuje trendy a čo bude v konkrétnu sezónu moderné.

O móde vie svoje aj návrhár Fero Mikloško, ktorý sa pochválil takouto novinkou

​Ak by ste si mysleli, že ide o rôzne bláznivé kombinácie, ste na omyle! Anna presne vie, s ktorými kúskami každý jeden outfit premeníte na originál a pritom neminiete veľa peňazí. Tu sú 4 tipy, ktoré sa túto zimu oplatí mať v šatníku a môžu tvoriť základ vášho outfitu.

Šaty

Práve dlhé šaty klasického strihu jej sedia dokonale a preto ich aj nosí. Pri výbere je dôležitý, okrem dĺžky, najmä vzor. A Anna miluje výrazné vzory! Takýto outfit stačí doladiť jednofarebnými topánkami, možno opaskom, kabelkou a hotovo!

anna wintour v satach

Profimedia.sk

​Trenčkot

Tento kúsok je jednoducho nesmrteľný a "prežije" asi každý módny výstrelok! Super sa hodí ku šatám aj nohaviciam a môžete ho kombinovať na viacero spôsobov. 

anna wintour v kabate

Profimedia.sk

​Masívny náhrdelník

Výrazné doplnky okolo krku sú stále hitom a inak tomu nebude ani túto zimu. Zrejme aj vy máte doma svoj obľúbený, ktorý rada nosíte. Kombinujte ho vždy s jednoduchšími šatami alebo blúzkami, aby vynikla jeho krása. 

anna wintour

Profimedia.sk

​Čižmy s hadím vzorom

Zvieracie potlače sú stále top a vidieť ich aj v rôznych zimných kolekciách, či už ide o oblečenie, doplnky alebo topánky. Ak v srdci skrývate divočinu, môžete ju ukázať práve na svojich nohách. Dôležité je len to, aby išlo o umelú kožu...

anna wintour hadie cizmy

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie