Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Reakcia na výber svadobných šiat ju zarazila: Mohli jej TOTO priatelia povedať?
Zdielať na

Reakcia na výber svadobných šiat ju zarazila: Mohli jej TOTO priatelia povedať?

Zdroj: H&M

Každá žena má iný vkus a rovnako sa každej z nás páči niečo iné, a týka sa to aj svadobných šiat. Vždy je dôležité to, čo sa páči neveste a ostatní by to mali pochopiť a rešpektovať. Čo poviete na túto situáciu? svadba

Kým niektoré budúce nevesty si potrpia na to, aby mali svoje vysnívané svadobné šaty od známeho návrhára či svetovej značky, stále viac pribúda takých žien, ktoré nie sú ochotné vysoliť za svadobnú róbu také nehorázne peniaze.

Taká Jasmina Alagič na svadobných šatách rozhodne nešetrila! ​

​Možno aj vy rozmýšľate rovnako a plánujete si obliecť svadobné šaty po svojej mame či starej mame a možno využijete možnosť, akú si vybrala táto mladá žena. Tá sa rozhodla využiť ponuku bežného obchodného reťazca s oblečením H&M, ktorá ponúka oveľa lacnejšiu, no veľmi peknú alternatívu svadobných šiat.

Takúto reakciu nečakala!

Budúca nevesta sa posťažovala na stránke Mumsnet a pýtala sa na názor ďalších žien. Jej dobré priateľky ju totiž vysmiali, keď im oznámila, že sa plánuje vydávať práve v šatách spomínanej značky a to nielen preto, aby znížila vysoké náklady na svadbu.

„Keď som uvidela tieto šaty za veľmi prijateľnú sumu, bola som rozhodnutá. Boli presne podľa mojich predstáv a perfektne mi sadli. Reakcia mojich priateľov ma však zarazila...“ priznala sa smutne.

Toto sú šaty, ktoré si vybrala, ale na inej neveste...

H&amp

Pod jej príspevkom sa začali množiť komentáre, ktoré ju určite upokojili. Väčšina jej výber chváli a rovnako ako ona, nemienili by za značkové šaty vysoliť celý majland!

„Môžete byť spokojná. Budete krásna nevesta a z ušetrených peňazí si môžete odložiť napríklad na svadobnú cestu,“ napísala jedna z komentujúcich.

„Toto by vám dobré priateľky nemali nikdy spraviť! Nikto by nevedel, odkiaľ tie krásne šaty sú, keby ste to neprezradili!“ píše ďalšia.

Čo si o výbere jej šiat a o reakcii jej priateliek myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie