Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Vždy štýlová Victoria Beckham tentoraz prestrelila: Obliekala sa po slepiačky?
Zdielať na

Vždy štýlová Victoria Beckham tentoraz prestrelila: Obliekala sa po slepiačky?

Zdroj: Profimedia

Módu nielen miluje, ale ju s nadšením aj tvorí. Jednoduchý a nadčasový štýl Vicky B. je pre mnohé ženy inšpiráciou, v poslednej dobe však prekvapila naozaj zvláštnymi outfitmi.

Niektorí ju milujú, iní ju zase veľmi nemusia, a to sa týka nielen jej módnej tvorby, ale aj jej osoby. Victoria Beckham (45) už dávno spev zavesila na klinec a roky podniká v módnom priemysle.

Nenechajte si ujsť ďalšiu časť najlepšej talentovej šou Česko Slovensko má talent. Vždy v sobotu o 20:35 na JOJke!​ V porote nebude chýbať ani sympatáčka Marta Jandová.

Niekoľkokrát ju módni kritici zaradili medzi najlepšie oblečené ženy sveta, a naopak, často býva za módu kritizovaná a rovnako aj za výber modeliek.

Vždy, keď vystrčí nos z domu, je dokonale nahodená a nastajlovaná, neupravenú a napríklad v teplákoch ju snáď ešte nikto nikdy nenačapal. Jej štýl je typický jednoduchosťou, čistými líniami a skôr decentnými farbami s čiernou na čele.

victoria beckham

V poslednom období sa však Vicky akosi utrhla z reťaze a asi sa snaží dokázať, že nie je taká nudná, ako sa o nej často hovorí. Prekombinovala farby, vzory aj materiály a namiesto obdivu si tentokrát vyslúžila poriadnu kritiku. Jednotlivé kúsky sa mnohým páčili, ale tie kombinácie už veľmi nie.

No povedzte pravdu, išli by ste v takýchto zvláštnych outfitoch napríklad do práce?

Victoria Beckham, štýlové outfity

Profimedia

Victoria Beckham, štýlové outfity

Profimedia

Victoria Beckham, štýlové outfity

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie