Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Urobila TO zase! Victoriu Beckham kritizujú za výber modelky, aha, ako vyzerá!
Zdielať na

Urobila TO zase! Victoriu Beckham kritizujú za výber modelky, aha, ako vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Napriek tomu, že ju za rovnaký prešľap skritizovali už v minulosti, zopakovala to zase. Prečo to robí, vie asi jedine ona sama...

Victoria Beckham (45) už dávno spev zavesila na klinec a roky podniká v módnom priemysle. Práve jej práca bola dôvodom, prečo sa do nej fanúšikovia opäť pustili!

Aj Diana Mórová je štíhla ako prútik, ale na rozdiel od modeliek nižšie, vyzerá zdravo a fit! Aj tento rok ju môžete vidieť v porote šou Česko Slovensko má talent na JOJke!

Posadnutá vychudnutosťou?

Okrem toho, že je bývalá spajska vyťaženou podnikateľkou, je predovšetkým mamou štyroch detí. Ľudia si myslia, že najmä na jej najmladšiu dcéru Harper, ale aj na iné mladé dievčatá veľmi nevhodne vplýva. Ste zvedaví prečo?

Kritiku opäť raz schytala za výber modelky pre svoju najnovšiu módnu kampaň. Je až extrémne vychudnutá a podľa ľudí pôsobí nezdravo. Paradoxom je, že práve Victoria v minulosti dbala na to, aby jej módu propagovali iba modelky s prirodzenými a nie príliš vychudnutými postavami, no tomu je zdá sa koniec.

Rodičia sú zhrození a pýtajú sa Vicky, či si uvedomuje, ako to ovplyvní jej dcéru a dievčatá v tínedžerskom veku. Čo si o výbere týchto modeliek myslíte vy?

https://www.instagram.com/p/B1wOkEXpn-q/

Túto modelku si zvolila na fotenie predtým…

Instagram/victoria beckham

Súvisiace články

Najčítanejšie