Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prečo nosí Kate Middleton tak často túto farbu? Dôvod je iný, ako by ste čakali
Zdielať na

Prečo nosí Kate Middleton tak často túto farbu? Dôvod je iný, ako by ste čakali

Zdroj: Profimedia

Je krásna, elegantná a výberom outfitov inšpiruje mnohé ženy. Všimli ste si, že Kate nosí jednu farbu oveľa častejšie, ako ostatné? Prezradíme vám, prečo to robí.

Kate má aj po troch deťoch dokonalú postavičku a vyzerá skvelo vo všetkom, čo si oblečie. Okrem jednej farby, ktorej sa zámerne vyhýba, nosí outfity v rôznych farbách, no jedna jednoznačne prevláda. Všimli ste si, ktorá to je?

Tmavozelená vyhráva

Možno ste tipovali modrú, ktorú nosí Kate veľmi rada, no podstatne častejšie sa objavuje v olivovo zelených outfitoch.

Celebritný stylista Lucas Armitage si myslí, že Kate volí tento odtieň najmä preto, že vyzerá dokonalo s farbou jej pleti a tiež farbou vlasov.

„Tmavozelená je perfektná farba pre Kate, ladí jej s tónom pleti, vlasov aj očí a dodáva jej žiarivý vzhľad,“ vysvetlil stylista.

Zelená je vo všeobecnosti farbou nádeje a pokoja a tiež dodáva ich nositeľom pocit potreby pomáhať druhým. Človek, ktorý ma rád túto farbu je pokojný, svoje okolie pozoruje nenápadne a v tichosti. Vie vypočuť ľudí okolo seba a poradiť im. Toto sú len niektoré z charakteristík ľudí obľubujúcich tmavozelenú a rozhodne sa hodia aj na Kate.

Tmavozelené šaty si obliekla aj pred pár dňami na otvorení Pears Family School v Londýne a vyzerala opäť úžasne. Pozrite sa aj na ďalšie outfity v rovnakej farbe, presvedčia vás, že práve tento odtieň je pre Kate absolútne top.

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/Bs8HdOXgRwR/

https://www.instagram.com/p/BvHcsNZHoC_/

https://www.instagram.com/p/BodYTJFD0tB/

https://www.instagram.com/p/Bgp9EHLDX9b/

https://www.instagram.com/p/BgeGx4FD1g7/

https://www.instagram.com/p/Bf5OFsZDa-Q/

https://www.instagram.com/p/BbvwbzkDXz_/

https://www.instagram.com/p/BbIyQF4DhPu/

Súvisiace články

Najčítanejšie